Via Dolorosa

2011-03-20 / 17:31:59
Via Dolorosa är grekiska och betyder smärtornas väg. Passar utmärkt som bloggnamn tycker jag då jag verkligen har gått smärtans väg men nu har jag ändrat spår så nu går jag livets väg. Undra vad livets väg heter på latin =)
Jag tror att jag ska lösenordsskydda denna blogg eftersom jag redan har en annan öppen, en som är kopplad till Facebook.
När jag började blogga för en massa år sedan så började jag på blogg.se men tyckte det blev lite tråkigt och gick då över till blogspot. Men nu tycker jag blogspot är tråkig eftersom det inte finns några snygga mallr så nu går jag tillbaka till blogg.se eftersom jag hittat ett ställe där det finns snygga mallar att ladda ner. Har hunnit med en runda till wordpress också under åren. Jag ligger i med andra ord :)

Imorgon är det jobb igen och jag bör inte klaga på trötthet för jag har fått 3 lediga dagar. Tyvärr så är nätterna inte min bästa tid på dygnet då jag vaknar runt kl. 2 varje natt och får ta sömntablett. I natt ska syrran sova hos mig så då kanske jag kan lägga mig lite senare och hoppas på att det har effekt på min sömnstörning.
Imorgon blir det gymmet också. Bröt ju ett revben för 1.5 månad sedan men nu börjar det som först att läka så nu börjar jag komma igång igen.

SEE YA!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: