Allt äckligt dras till mig

2011-03-26 / 19:36:43
Nu känner jag mig allt annat än bra. Misslyckad och äcklad är närmare sanningen.
Jag har en asjobbig granne. När jag flyttade in kom han med choklad för att hälsa mig välkommen. Trevligt tyckte jag men sen har det fortsatt, denna chokladutdelning, ringningar på dörren och han ler och skrattar som om vi vore nyförälskade. För en tid sedab tog han mig på huvudet och idag tog han mig på handen. Vet fan inte vad jag ska göra. En riktig mespropp är jag, lik min far.
Självklart vänder jag också allt detta mot mig själv så jag känner ilska gentemot mig själv, äckel, hat osv för att jag inte kan ge honom en spark i röven och be honom dra åt helvete.
Detta med choklad och allt kan ju låta JÄTTEGULLIGT......om det inte vore för att han är ca 30 (TRETTIO) år äldre än mig. Han är säkert nästan 60 bast medan jag är 30 men ser ut som 24.
En kollega sa till mig att hon har sett honom vid gymnasiet och det verkade som om han kollade in "småtjejerna" Så jävla äcklig så jag vill kräkas!!!!!!

Varför ska allt äckel dras till migf?? Alla jävla övergrepp av äckliga gubber som hade kunnat vara mina farsor. Jag hatar det!!! HATAR!!!!! Grannen får gamla minnen att väckas till liv och det ända sättet att ta mig ur det är att skada mig själv. Men jag får inte, FÅR INTE!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: