Allt äckligt dras till mig

2011-03-26 / 19:36:43
Nu känner jag mig allt annat än bra. Misslyckad och äcklad är närmare sanningen.
Jag har en asjobbig granne. När jag flyttade in kom han med choklad för att hälsa mig välkommen. Trevligt tyckte jag men sen har det fortsatt, denna chokladutdelning, ringningar på dörren och han ler och skrattar som om vi vore nyförälskade. För en tid sedab tog han mig på huvudet och idag tog han mig på handen. Vet fan inte vad jag ska göra. En riktig mespropp är jag, lik min far.
Självklart vänder jag också allt detta mot mig själv så jag känner ilska gentemot mig själv, äckel, hat osv för att jag inte kan ge honom en spark i röven och be honom dra åt helvete.
Detta med choklad och allt kan ju låta JÄTTEGULLIGT......om det inte vore för att han är ca 30 (TRETTIO) år äldre än mig. Han är säkert nästan 60 bast medan jag är 30 men ser ut som 24.
En kollega sa till mig att hon har sett honom vid gymnasiet och det verkade som om han kollade in "småtjejerna" Så jävla äcklig så jag vill kräkas!!!!!!

Varför ska allt äckel dras till migf?? Alla jävla övergrepp av äckliga gubber som hade kunnat vara mina farsor. Jag hatar det!!! HATAR!!!!! Grannen får gamla minnen att väckas till liv och det ända sättet att ta mig ur det är att skada mig själv. Men jag får inte, FÅR INTE!

Låst blogg

2011-03-24 / 07:26:18
Förut när jag har haft låsta bloggar så har jag skrivit om jobbiga och tråkiga saker, sånt som jag inte kan ta med vem som helst. Men nu mår jag så underbart bra så jag har liksom inget behov av att skriva om jobbiga saker och inget att skriva om. Su i nuläget vet jag knappt vad jag ska ha den låsta bloggen till, men det dyker nog upp ett och annat så småningom =)

Ska vara hos tandläkaren om en timme. Har sjuk tandläkarfobi men än så länge känner jag mig faktiskt rätt lugn.

Får se om jag kommer på mer att skriva under dagen. Har näst sista stängningen på jobbet =( Slutar ju där om exakt en vecka.  Min sista dag ska jag planera något för dom barn jag har haft mest hand om, alltså F-klassen, 1:an, 2:an, 3:an och 4:an. Det lutar åt en skattjakt men jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den eller vad som ska vara skatten. Tar gärna emot tips! :)
Sista dagen har även personalen planerat något för mig som jag inte har en aning om vad det är. Vet bara att dom ska ha en avslutningsfika för mig men det verkar som att dom har något mer i tanken =)

Nu ska jag göra mig iordning för att gå till tandläkaren.

Via Dolorosa

2011-03-20 / 17:31:59
Via Dolorosa är grekiska och betyder smärtornas väg. Passar utmärkt som bloggnamn tycker jag då jag verkligen har gått smärtans väg men nu har jag ändrat spår så nu går jag livets väg. Undra vad livets väg heter på latin =)
Jag tror att jag ska lösenordsskydda denna blogg eftersom jag redan har en annan öppen, en som är kopplad till Facebook.
När jag började blogga för en massa år sedan så började jag på blogg.se men tyckte det blev lite tråkigt och gick då över till blogspot. Men nu tycker jag blogspot är tråkig eftersom det inte finns några snygga mallr så nu går jag tillbaka till blogg.se eftersom jag hittat ett ställe där det finns snygga mallar att ladda ner. Har hunnit med en runda till wordpress också under åren. Jag ligger i med andra ord :)

Imorgon är det jobb igen och jag bör inte klaga på trötthet för jag har fått 3 lediga dagar. Tyvärr så är nätterna inte min bästa tid på dygnet då jag vaknar runt kl. 2 varje natt och får ta sömntablett. I natt ska syrran sova hos mig så då kanske jag kan lägga mig lite senare och hoppas på att det har effekt på min sömnstörning.
Imorgon blir det gymmet också. Bröt ju ett revben för 1.5 månad sedan men nu börjar det som först att läka så nu börjar jag komma igång igen.

SEE YA!

Välkommen till min nya blogg!

2011-03-20 / 17:09:11