Tomhet

2011-06-28 / 19:21:18
Nu ikväll har en känsla av tomhet kommit över mig. Vetskapen och känslan av att jag inte har en trygg grund blir bara svårare att hantera. Jag tror inte det är för att jag börjat bearbeta allt, jag känner bara en enorm sorg och tomhet. Det var lättare förr när jag inte visste. Då visste jag inte vad jag gått miste om och att det andra gjorde mot mig var fel. Det var betydligt mycket lättare att hantera än det jag känner och går igenom nu.
Alla mina vänner har sitt, alla jag känner har sitt och ingen skulle bjuda in mig. Alltså, jag umgås med vänner en hel del men jag kan aldrig få det jag allra helst vill ha. Jag KAN INTE få det och det gör så förbaskat ont!!! Jag känner en sån sorg över det som jag försöker svälja hela tiden.
Jag inbillar mig att jag skulle känna mig mera hel om någon vuxen människa liksom "tog sig an mig". Det låter barnsligt och det är det antagligen men det är just vad jag behöver. Någon som jag fick prata massor med, någon som jag fick komma nära och som ville vara nära mig, någon som kunde öppna sin dörr för mig lite extra. Jag behöver det och jag längtar efter det.

Jag drömmer också om att bilda egen familj men det känns mer och mer avlägset. Jag är antagligen för rädd för att ens komma nära någon. Jag kommer dö ensam.
Jag känner mig så fruktansvärt värdelös, ensam och sorgfylld. Ingen kommer någonsin vilja ha mig. Jag kommer aldrig betyda något. Jag kommer bara sitta här och ruttna bort, det kommer växa mossa på mig......
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: