När glada besked kommer dalar humöret

2011-04-18 / 19:26:01
Ikväll ringde dom från ännu en förskola och frågade om jag kunde jobba redan imorgon 9-16.15, Jag kan ju liksom inte tacka nej och jag VILL verkligen jobba. Det som dock känns extremt surt är att jag skulle till Anna (psykologen) imorgon och nu missar jag det. Jag har inte varit hos henne på 3 veckor och kan inte gå till henne nästa vecka heller på grund av jobb.
Jag är jätteglad att jag få jobb men samtidigt ledsen och nervös innan jag har kommit dit. Så fort jag har lagt på telefonluren så känner jag mig ledsen och nästan vill gråta. Men jag försöker tänka att jag vet att det blir bra ändå. Det är bra så länge jag inte skadar mig själv. Men nu ikväll kommer jag nog inte kunna äta något på grund av nervositet och jag kommer typ ta en sömntablett kl. 20 om jag känner mig själv rätt. Jag önskar att min hjärna och kropp kunde reagera annorlunda i såna här situationer.
En tanke som också far igenom mitt huvud är "Tänk om jag kommer jobba så mycket så jag tvingas lägga in mig på psyk, ta överdoser och hamnar i gamla mönster". Det är nästan som att det är ett försvar för jag börjar genast tänka på att skada mig själv. Kanske är det för att jag är rädd för att misslyckas. Skulle jag misslyckas så har jag i alla fall tabletter och vassa saker att luta mig mot, gamla beteenden som jag aldrig trodde att jag skulle komma tillbaka till.
Rädslan är tydligen större än någonting annat, för jag tror det är det det handlar om - RÄDSLAN!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: