Träningsenergi

Jag är visserligen lite trött nu på kvällen, men träningssuget har börjat komma upp ur sitt ide. När jag sänkte medicinen så blev jag tröttare och orkeslös. Jag började sänka medicinen i början av februari, i samma veva som jag åkte på en dunderinfluensa och ett revben gick av. Efter det kunde jag inte träna på 1.5 månad på grund av helvetisk värk i revbenen. Efter det så har ändå inte träningslusten kommit tillbaka riktigt, har inte liksom orkat. Men nu tror jag den börjar återvända *hoppas hoppas* Imorgon ska jag till gymmet och köra ett pass.
På tisdag ska jag till försörjningsstöd. Hon jag ska till bor i Överum vilket inte alls känns bra. Tänker inte gå in närmare på det. Egentligen förstår jag inte riktigt varför jag ska till henne för jag behöver, förhoppningsvis, bara dom denna månad. Jag har fått pengar av dom och kanske inte behöver få mer. Så varför ska jag till henne?
Men jaja, skitsamma. Blir säkert bra. Innan ska jag i alla fall göra ett besök hos min underbara frisör. Efter försörjningsstöd kanske jag skulle till Lonni. Får se hur jag gör. Hon skulle i väg senare och jag vill gärna passa på att träna nnu när jag har lust =)

Ska snart sova nu, är sjukt trött. Men först lite käk.
Natti Natti

 

 


Kommentarer
carola

Tack goa du för dina snälla ord..Idag började jag med mina prommisar:) började med 10 min bara...tar lite i taget.

Måste ta itu med vikt och motion nu, fuskat en vecka.Stor kram och trevlig dag

2011-05-03 09:51:30
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0