Onsdag ska bli en bra dag....eller??

Ska snart iväg på jobb på Sjöstaden. Är superdupertrött så just nu vet jag inte hur jag ska orka. Men det löser sig alltid. Blir nog pigg när jag väl kommer dit. Har nog kanske sovit lite FÖR bra i natt. I och med att jag inte sov en enda hel natt på typ 3 månader så har jag en del att ta igen, men det får jag göra på helgerna =) Kanske inte just den kommande helgen för då ska jag ha Mosan över natten men det har jag så gärna =)

Skrev ett mail till henne jag var hos igår. Skrev och tackade för att hon var så förstående igår. För mig är det viktigt att visa tacksamhet gentemot myndigheter när dom förtjänar det för dom får ofta så mycket skit. Hoppas hon uppskattade det.
Vilka sjuka tankar jag har om människorna i Överum egentligen. Hade hon bott någon annanstans så hade jag tänkt att henne empati och positiva inställning verkligen kom från hjärtat och att hon är så som person. Men nu när hon råkar bo i Överum så tänker jag att hon är säkert inte sån egentligen. Hon kanske bara är sån för att göra ett bra jobb och menar det egentligen inte, att hon inte är "äkta". Men jag tror att skulle jag ha en längre kontakt med henne och lära känna henne så skulle jag nog se henne mer som en människa än som en från Överum. Nu kommer jag dessvärre inte ha så mycket kontakt med henne och det är ju synd när jag har chansen att få bra erfarenheter från Överum. Men jag får helt enkelt leva med det =)

Nu ska jag åka iväg till jobbet.
TJING!!!!

Kommentarer
camilla

Onsdag ska bli en bra dag :DHa det toppen, kram

2011-05-04 10:32:14
URL: http://resanupp.devote.se
amanda dagens blogg tävling ♥

kul att du e med :*!händer idag ?

2011-05-04 16:58:05
URL: http://amoriito.blogg.se/
FREDRIKA PERSSON

allt bra? =)

2011-05-04 17:01:27
URL: http://frdrika.blogg.se/
carola

Va lik mig du är:)

Är alltid noga att berömma just myndighets folk om jag blivit bra bemött.

Dom får så mycket skit..sussa sött

2011-05-04 23:18:12
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Ellen

Skitsnygg blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-05-07 16:37:29
URL: http://smsalåna.nu

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0