Livet rullar på

Allt rullar på. Jobbar lite, träffar lite kompisar, har syrran boende hos mig, är fortfarande helt frälst i min iphone, samtalet idag gick kanon som alltid...... Det kan knappast bli bättre.

Samtalet hos Anna idag gav mig en hel del. Mycket att tänka på men bra saker. Hon gav mig svar och fick mig att tänka i andra banor. Hon sa, precis som E sa, att jag ska ha vissa människor på ett lagom avstånd. Självklart vill jag ha det men vad är lagom och hur gör man? Jag sa att jag inte vet konkret hur jag ska göra och att jag behöver hjälp med det. Hon behöver då veta lite konkreta situationer så är det lättare för henne att hjälpa mig med det. Likaså med att jag ibland träffar vissa för att jag vill ha sällskap och inte för att jag vill träffa just DOM egentligen. Det vill jag också ha hjälp med, att stå emot frestelsen av sällskap.
Ja, det blev mycket djupt idag med det är det som är tjusningen med terapi =)

Idag jobbade jag 7.30 - 13. Känns ju rätt soft. Samma tid imorgon. Har blivit lika omhändertagen idag som jag blev igår med egen frisör och massör och i någon lek var jag drottning med ca 5 stycken betjänter. Det gjorde ju inte så ont =) Sen kallade dom mig för drottning och Mamma resten av dagen, precis som att leken fortsatte trots att jag gjorde annat haha godingar.
Läste saga idag för dom stora (5-åringar) barnen. Då fick jag ta i med hårdhandslarna. Jag läste och dom pratade och pratade och pratade trots tillsägelser från min sida. Sen skulle vi lyssna på band som avslutning och dom fortsatte prata. Då tappade jag tålamodet, stängde av bandspelaren och sa "nu får ni sitta här ett tag och lära er vara tysta", sen gick jag ut från rummet. Men inte ens det hindrade dom från att prata.
Fast det är lätt att förlåta dom små för dom är ju inte direkt elaka som större barn kan vara. Dom tjurar inte, blir inte arga, säger inga elaka saker, slåss inte etc. Efter en stund kommer dom och kryper upp i knät med ett leende på läpparna och med en blick som vittnar om att dom tycker om mig ändå, trots mitt sammanbrott. Då smälter jag =)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0