Jag och matlagning

Vad är det egentligen med mig och matlagning? Igår bestämde jag mig för att börja äta efter GI-metoden. Allting gick superbra, ända tills kvällen då jag lagade mat. När jag hade maten i ugnen så har jag plötsligt ett illtjut som kommer från brandvarnaren. (Tänk att nåt så litet och oskyldigt kan låta så jävligt.) Bara att ta ner eländet och plocka ut batteriet för att undvika att få tinnitus. Tog ner det andra också för säkerhets skull.
Tyvärr kom det inga brandmän till min räddning. Män i uniform hade jag inte tackat nej till.

Jag tror, seriöst, att jag får små tecken hela tiden . Varje gång jag bestämmer mig för att ändra min livsstil och börja laga mat så går det åt helvete. Antingen går brandlarmet igång, jag bränner maten, eller det allra vanligaste - maten smakar aparsle. Det är säkert någon/något som försöker varna mig från att laga mat på grund av att jag antagligen förr eller senare kommer bränna ner hela huset och göra mina grannar hemlösa. Det vill jag inte ha på mitt samvete.
Jag försöker slå bort den tanken och fortsätta laga mat. Idag ska jag dessutom handla hem lite nyttigheter. Längtar tills jag får pengar så jag kan handla hem ännu mer, det kostar att ändra en livsstil.

Förutom detta så blev igår min fökylning och heshet helt plötsligt mycket bättre. Jag lät inte som en karl längre. Har varit så hes så i förrgår kunde jag knappt prata. Igår pratade jag inte alls under dagen eftersom jag var ledig och var hemma själv och bara myste. Det gjorde susen för min mansröst. Imorse vaknade jag dock med knivar i halsen. Jag ska i alla fall aldrig bli svärdslukare.

DAGENS TO DO!

*
Följa min mat -och sovklocka (helst slaviskt)
* Städa
* Handla
* Tvätta
* Slappa (i mån om tid)

Får man mer gjort om man gör en sån här lista i sin blogg?? Skulle ni få lite tid över idag och inte vet vad ni ska göra sp vet ni nu vart ni behövs =)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0