Energin är på väg tillbaka

Efter flera veckor utan någon nämnvärd energi så är den nu på väg tillbaka, HALLELUJA!
Som jag skrev igår så var jag akut till tandläkaren för att jag hade ont i käften. Fick då reda på att jag kunde ha bihåleinflammation. Åkte iväg på dop och när den kraftfulla bedövningen hade släppt så kom värken tillbaka. Ringde sjukvårdsupplysningen och fick en tid kl. 19.45 igår kväll. Syster följde med som moraliskt stöd.
Kom dit 19.30 och fick komma in med en gång, var ute igen efter fem minuter. Fick träffa en jättebra läkare som tittade ner i halsen, i öronen och upp i näsan. Efter att ha tittat i ena näshålet så konstaterade han att jag hade TYDLIGA tecken på bihåleinflammation. En total lättnad sköljde över mig för jag trodde nu att jag skulle få något och efter 5 minuter skulle jag vara frisk som en nötkärna. Så brukar ju antibiotika fungera. "TYVÄRR...." tillade han, "...så gör man inget åt det idag utan det läker av sig självt" Attans då. Fick rådet att ta 2 Alvedon + 1 Ipren.
Det är i såna lägen man är otroligt glad över att ha frikort, när man är på ett fem minuter långt läkarbesök och dom inte ens kan ge mig ett recept.
Jaja, men han var suverän i alla fall och det var skönt att bara få en diagnos, det blev lite lättare att hantera då.
När jag kom hem hade jag fått feber till råga på allt. 38.3 och innan tabletterna hade hunnit värka så hade den säkert höjts lite.
Lade mig och sov och imorse när jag vaknade var jag feberfri och inte ont i käften alls. Efter en stund började värken komma tillbaka lite så då tog jag tabletter innan det hann sätta igång ordentligt. I och med att dom hjälper så gör det nu inte så mycket att jag inte fick antibiotika. Ipren och Alvedon är nog ändå skonsammare mot min mage och när den medicinen hjälper så behöver jag inget starkare.

Jag sov som en stock i natt. Var länge sen jag sov så bra. Vaknade någon gång väldigt tidigt imorse men somnade om med en gång. Åt frukost runt 10.30 Underbart!!! Syster gav sig ut och köpte hämtmat till oss och även ett glasspaket som ska vara bra när man är sjuk =)

Känner att det är dags för tabletter snart igen. Men först tänkte jag bjuda på bilder från dopet igår. Cissi, världens underbaraste vän. Jag var lite orolig för dopet eftersom jag alltid är den enda som brukar komma helt själv på såna tillställningar och därför inte ha så många att prata med. Men Cissi är en underbar värd och verkligen "tog hand om" mig. Hon fick mig att inte alls känna mig utanför och ensam och det visade sig att jag hade oroat mig helt i onödan. En bättre vän får man helt enkelt leta efter. Tack snälla underbara du och tack till hela din familj som är så underbar på alla sätt. LOVE YOU!!

              Pappa Fredrik, mamma Cissi, storebrorsan William, faddern Camilla och självaste huvudpersonen, Albin


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0