En toppendag!

Dagen började med klippning. ÄNTLIGEN blev det genomklippt. Så skönt! Så nu kan det börja växa igen.
Efter klippningen så var jag på försörjningsstöd. Det besöket som jag inte alls ville på eftersom kvinnan bor i Överum. Så fort hon hämtade mig i väntrummet så fick jag ett mycket positivt intryck och när vi kom in sa jag hur jag kände:
- Jag ville inte komma hit för du bor i Överum och typ alla överumsbor hatar mig.
Hon var väldigt förstående och frågade om jag ville ha en annan handläggare. Hon sa också att hon aldrig har hört talas om mig och att hon tycker det var bra och att jag var modig som berättade. Vi skämtade också och sa att det kan vara nyttigt för mig att träffa någon från överum som är trevlig och vill hjälpa mig haha. Ja, minst sagt!
Hon var helt underbar i alla fall. Vi satt i bara 10 minuter för jag skulle iväg och jobba men jag hade lugnt kunnat sitta längre.
Vi hann ändå med en del på dom 10 minutrarna. Innan jag gick frågade hon om det kändes bättre än när jag kom. JA MYCKET! Bara att hon förstod varför jag inte ville träffa henne gjorde så mycket.

Sen var det dags för jobb. På en förskola jag varit på tidigare men på en ny avdelning. En småbarnsavdelning. Väldigt mysigt. Men när jag skulle byta blöja på en tjej och upptäckte att hon hade bajsat så fick en annan ta över haha. Miss ovan! Jag fixade istället fram mellis.
När jag inte hade så mycket att göra så började jag städa upp klossar som låg utspridda över hela golvet, men upptäckte snart att det var meningslöst för när vi sen bad dom leka med något så ville dom inte direkt leka med det som låg framme utan då skulle dom leka med det som man hade städat bort, dvs KLOSSARNA! Så dom vände mer eller mindre upp och ner på hela lådan och spridde ut dom över största möjliga yta.

Snorkallt har det varit och det har snöat så jag var stelfrusen när jag kom hem. Skönt med lite värme nu.

Kommentarer
My

Ja, ett bra bemötande är verkligen superviktigt och det gör så oerhört stor skillnad. Tänk om det fanns fler sådana handläggare. Då skulle nog fler möten gå mycket bättre för många personer. Tror du inte?Kram på dig!

2011-05-03 21:50:20
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0