En snorigs vardag

Så var det igång igen som sagt. Mitt immunförsvar har verkligen sjunkigt i botten. I februari hade jag sån influensa så jag bröt ett revben till följd av hostan. För bara 2-3 veckor sedan spydde jag och hade feber och nu förkylning. Jag tog mig dock ut i eftermiddags en sväng. Blev alldeles för deppig av att sitta inne och snora när det är sånt fint väder ute.
Gick till stan, en promenad på 30 minuter (gick sakta) Gick i lite affärer. Köpte lite på H&M och sen hittade jag 2 böcker på Åhléns. Oavsett hur stort mitt shoppingmissbruk är så känner jag att det alltid är okej att köpa böcker.
För 10 år sedan så var jag så förstörd inombords så jag knappt pratade. Jag började då istället läsa verklighetsbasserade böcker. Därifrån fick jag förståelsen, hoppet och jag hittade orden som jag själv saknade.  Böcker har lärt mig att uttrycka mig och att fortsätta drömma, hoppas och leva. Därför kommer böcker alltid vara viktiga för mig. Lika viktiga som sömn, träning och mat är. Och ännu viktigare blir böckerna när jag är lite depp och i eftermiddags fick jag flashbacks från tidigare upplevelser. Händer ytterst sällan numera men när det händer, DÅ händer det...med råge. Så inget passade bättre än att få med mig lite nya böcker hem.

Dessa böcker följde med mig hem:Kommentarer
S

Tappade bort dig i bloggflyttarna men tack för att du hälsade på hos mig. Sån otur du har som blivit sjuk så ofta, jag hoppas det här går över snart.Numera läser jag sällan men visst är böcker fantastiska!Kram!

2011-05-09 19:40:07
URL: http://ord2.blogspot.com
Twiggy♥

Ohh ja, solkräm på:) så underbart väder:Dkram

2011-05-09 19:47:09
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
My

Vad bra att du hittat böcker, som ett verktyg för att du skulle kunna må lite bättre. Du får berätta om de nyinköpta böckerna är bra sen när du läst färdigt dem :)Kram!

2011-05-09 22:36:48
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0