En sån där kväll

Ikväll känner jag mig mest ledsen, ensam, tom, uttråkad. Tårarna har runnit. Det händer väldigt sällan nu för tiden men ikväll är en sån kväll som det händer. Jag önskar så att jag hade haft någon mamma som jag kunde vända mig till, någon som kan hålla om en och ge en värme, någon att anförtro sig åt, en sån där varm underbar människa och som jag skulle vara stolt över att kalla för mamma. Men det finns inte och det är det som känns så ledsamt, ensamt och tomt. Vem ska jag vända mig till nu då? Jag vet inte vem jag ska prata med när jag känner så här. Jag får vänta ända tills onsdag innan jag ska till Anna. Funderar på att sms:a henne sen om hur jag känner men vet att inte inte kommer läsa och svara förrän på måndag. Men det är alltid nåt antar jag. Ska träffa Jennie på tisdag men blir kanske inte så mycket sånt snack direkt. Jaja, får se hur det blir.
Nu för tiden tänker jag i alla fall inte att jag ska skada mig själv så fort jag känner motstånd. Nu tänker jag mera att jag  behöver ha hjälp med att hantera detta och tänker ut hur jag själv ska göra. Så bara för att jag mår skit just nu så ligger jag inte på latsidan för det utan jag tänker ut en lösning. Den närmaste lösningen jag kan köpa på nu är att skriva detta blogginlägg, sen messa Anna, äta lite och sen sova. Håller jag igång med dom grejerna så kommer jag nog överleva den här kvällen, bara hoppas på att morgondagen blir bättre..

PÖSS på er!!


Kommentarer
Maria

Kram Maria och hoppas att det känns mycket bättre i morgon.Jag har också sådana stunder och då brukar det nästan alltid vara bättre dagen därpå

2011-05-20 21:41:18
amanda dagens blogg tävling ♥

kryyyya <3<3

2011-05-20 23:43:31
URL: http://amoriito.blogg.se/
S

Hoppas du får en bättre dag idag. Alla människor längtar nog efter sån trygghet men alla får den inte, orättvist. Men det låter som att du börjar lära dig andra mer hälsosamma sätt att ta hand om dig när ensamheten sätter in, och det ska du ha en applåd för!Kram!

2011-05-21 12:29:55
URL: http://ord2.blogspot.com
Panki

kram

2011-05-26 20:56:54
URL: http://Pancake,webblogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0