Det tar tid att bli nyttig

Då jag har en del i skåpen som måste ätas/drickas upp så kommer det ta en liten tid att komma upp till den nyttighetsnivån som jag strävar efter. Jag är för snål för att göra en Anna Skipper.
Fick erfara idag förresten att det inte alls behöver vara så dyrt att ändra livsstil. Drog med pappa, mamma och syster till affären för att veckohandla. Nya nyttigheter skulle inhandlas. Nyttigheter brukar innebära KOSTSAMT. Jag var lite nervös när jag kom till kassan över att mina 800:- på kontot inte skulle räcka, men till min stora förvåning så gick det bara på ca 500:- Och då ska tilläggas att jag köpte kyckling, nötfärs, vinäger, massa frukt och grönt och sen en del konstigheter som Ajvar Relish, Fiberhusk, Mineralsalt och sötningsmedel. Dessutom lite fiberbröd så klart. Ska bli spännande, minst sagt, att se hur magen reagerar på alla fibrer.

Anna tycker att jag ska hålla kontakten med mina föräldrar till julaftonar, påsken, födelsedagar och andra högtider. Jag måste dock tillägga veckohandling. Jag kan ju inte veckohandla själv eftersom jag varken har bil eller körkort. Det är lite synd.


Hur gott ser inte det här ut att vara då? Jag DÖÖÖÖÖÖR!

 


Ska försöka ta tag i lite städning nu

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0