Det blir inte alltid som man tänkt sig

Tog en lugn morgon och senare på förmiddagen så började jag ta mig till gymmet. Hade inte kommit speciellt långt innan en från mitt gamla jobb ringde och frågade om jag kunde komma ut och jobba med en gång. Bara gå till närmaste busshållsplats och vänta på bussen =) Det var jättekul att komma tillbaka igen och jag fick värsta bästa välkomnandet av alla barn. gud vilken gruppkram det blev =) Men jag hade glömt hur intensivt det är att jobba med skolbarn. Fast timvikariat passar mig som handen i handsken. I och med att jag inte är på samma ställe hela tiden och ibland får lite ledigt (även om det inte har blivit så värst mycket ledigt =) ) så har jag massa energi när jag väl kommer dit. Och att folk ringer och att jag får ändra mina planer så snabbt gör mig inte ett dugg. Bara kul och spännande =)

Jobbade till kl. 16. Sen drog jag till träning. Var superskönt!! Efter det drog jag ner till stan och köpte en flashig klocka. Förresten, beställde en iphone 4 idag också. Hoppas jag inte kommer ångra mig. Blir lite extra kostnader i 5 månader till men det var inte så mycket. Får stå ut helt enkelt.

Har så ont i benen så nu ska jag ta värktablett och sen lägga mig i sängen. Imorgon ska jag klippa mig, sen till hon på försörjningsstöd och efter det jobb på förskola och efter det träning igen. Dagen uppbokad med andra ord =)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0