Bankrutt

Blev bara en kopp the till frukost. Brödet var slut, har inte tillräckligt mycket med mjölk för att käka gröt, har ingen fil hemma...det värsta av allt är väl att jag inte har några pengar kvar för att köpa hem sån. Har väl typ 20 spänn. BRA JOBBAT MARIA!! Jag vill inte be mina föräldrar om hjälp heller. Jag vet att dom har sisådär 70 000 :- på ett sparkonto men trots det så skulle dom aldrig sjunka så lågt så att dom skulle hjälpa mig i en nödsituation. Dom är för snåla och för pengakåta för det.
Mamma beklagade sig häromdagen om att det bara sjunker på kontot hela tiden, därför vågar hon knappt ta nåt därifrån. Eh, ja pengar har en förmåga att sjunka konstigt nog.
Sen att hon ska slänga ut över 4000:- på en kurs i sommar stör henne inte så mycket men hon skulle aldrig hjälpa sin egen dotter så hon har mat på bordet.
Så nu är det väl bara att leva på hoppet och att leva på kärlek tills jag får pengar nästa gång. Vilken kärlek förresten? Den lyser också med sin frånvaro, men hoppet kan ingen ta ifrån mig i alla fall =)
Om man ska se det från den ljusa sidan så är det väl att jag är sjuk nu så jag har inte så bra aptit ändå. MEN jag känner att jag börjar bli frisk. Det ALLRA värsta av allt är ändå att FRUKTEN ÄR SLUT! Gaaaaa!!! Jag brukar ha hela fruktskålen överfull men nu är det jättetomt däri :(
Ok jag har ca 20:- kvar men hur ska jag prioritera? Ska jag köpa frukt, eller mjölk, eller bröd...alltså jag behöver ju allt så går knappast att välja
Just nu saknar jag gröten och frukten mest av allt...my precious... Jobbar jag så får jag åtminstone mat där men som det ser ut nu så jobbar jag bara fredag nästa vecka. jaja, jag överlever på nåt sätt. Jag har inte dött förut av att vara utan mat. Kan hända att jag bara blir lite arg, grinig och känslig men det är ju som det brukar =)
Jag har hela tiden sagt att jag inte är så orolig för detta med pengar, det ordnar sig på nåt sätt. Jag är inte orolig nu heller. Men jag vill ha MAT!!!

Kommentarer
linda

Vet hur det är, usch har 28 kr kvar.:(

2011-05-22 12:02:42
carola

nämen älskade du...

Finns det något jag kan hjälpa till med?Hur har du det med kyrkan där du bor, vet att folk i min närhet här får hjälp från kyrkan.

Något att kolla upp?STyrkerkramar

2011-05-22 22:22:58
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0