Änglarna ramlade in när jag som bäst behövde dom

Igår skrev jag om en som erbjöd mig ett litet lån då jag var helt bankrutt. Strax därefter fick jag ett sms av en kompis "Jag såg dit rop på hjälp. Jag har satt in 150:- åt dig, det är en gåva från mig" Naw så söt! Blev alldeles rörs. Strax efter det sms:et så fick jag ett meddelande från en annan kompis som frågade om hon skulle följa med mig och handla eftersom det inte alltid är så lätt att handla med cykel. Oavsett vad det är för hjälp som erbjuds så uppskattar jag det verkligen. Ni är så himla underbara och goa!
Det där med att åka och handla med en kompis ska jag verkligen fundera på. Jag som vill slita mig ännu mer från mina föräldrar. Och alla åker ju och handlar någon gång ibland så då kan jag lika gärna hänga på min kompis när hon ändå ska åt det hållet =)

Nu har jag i princip varit sängliggande i 3 dagar fast idag ska jag ut....men bara till tvättstugan och tillbaka. Verkar blåsa lite så den korta sträckan på 25 meter kan ju räcka.
Skulle träffa finaste Jennie imorgon men idag ringde dom om jobb så jag ska jobba. Jag kände det på mig och har tänkt hela helgen att eftersom jag ska träffa Jennie så kommer dom säkert ringa. Och mycket riktigt så ringde dom. Även att jag väldigt gärna hade träffat Jennie så ska det ändå bli roligt och skönt att jobba. Har inte jobbat på 1.5 vecka av den enkla anledningen att dom inte har ringt. Ska bli kul att komma dit igen och Jennie och jag skulle hitta en ny tid. Hon var bara glad för min skull när jag ringde och berättade att jag skulle jobba. Får nog kontakta lite förskolor och fritidshem igen så jag får lite mer jobb för nu börjar det lugna ner sig.
Imorgon ska jag jobba för 2 personer, en på förmiddagen och en annan på eftermiddagen. SUPERWOMAN! =)
Nu när jag jobbar så kommer jag nog tvätta händerna konstant, hela tiden, så fort jag har rört vid ett barn haha. Vill inte bli sjuk igen.

Kommentarer
Panki

Åh villka fina vänner du har! Man blir så glad när man läser om sånt.

2011-05-23 14:40:43
URL: http://pancake.webblogg.se/
bea

visst blir man glad över vänner ibland?!!

Krya på dig! surfade in på din blogg via mammacarola, gillar hur du skriver! Kram

ps morgan allings bok e skitbra!

2011-05-24 09:36:25
URL: http://bea-omtidenvill.blogspot.com/
Twiggy♪♫♫

Vilken underbar vän du verkar ha!sv: Jaa, du, jag vet inte riktigt vad som hände med min fot. Den är typ stukad:SHur mår du?

kram

2011-05-24 11:41:30
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0