Änglar finns <3

Blev överraskad med ett mail för en stund sedan. Det var från en kär nätvän som hade läst min blogg och som erbjöd mig att låna pengar av henne så jag har till mat. Alltså, hur underbara människor finns det inte? En sån underbar och godhjärtad människa som aldrig har träffat mig och som ändå kan tänka sig att låna ut lite pengar.
Så ja, änglar finns, helt klart!Helt sjukt vad energi jag fick med en gång så fort någon klev in och gav mig lite hjälp. 
Har skrivit en liten lista på vad jag ska handla hem för jag ska skicka syrran och pappa till affären då jag fortfarande är sjuk. Just nu sitter jag med en febertermometer. Jag känner mig febrig i ögonen fast tror ändå inte jag har någon feber men bäst att kolla läget.
Idag har jag endast druckigt en kopp te. Har typ inget annat hemma, kan vara därför jag känner mig konstig i kroppen.

TACK ÄN EN GÅNG UNDERBARA MÄNNISKA! DIN GODA GÄRNING BETYDER MER ÄN NÅGONSIN!!

Kommentarer
Cissi ,mamma till William o Albin!

Men fy gumman, säg till så hjälper jag dig o handla mat, jag har ju bil...e ju inte lätt när de ekar tomt i kylen och man måste cykla med matpåsar:S!! puss puss du vet att jag finns här, och det är bara o fråga på,inga frågor är för dumma eller för jobbiga, jag finns här:) puss puss

2011-05-22 20:16:40

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0