...and here we go again.

Ibland tror jag att det är någon som driver med mig. Under påsken var jag magsjuk, förra veckan var jag dunderförkyld. Var bra i sisådär två dagar och tränade igår. Vad hände då? jo blev förkyld IGEN GAAAAA! Så nu är jag hes så det låter som att jag hamnat i målbrottet, hostar och har mig. Vad göra liksom? Blir galen. Vill ju träna och må bra. Så idag blir det en innedag för nu ska jag bara må bra en gång för alla. Det enda är väl att jag ska till Anna idag. Kan inte bestämma mig för om jag ska gå eller hoppa över den här veckan. Efter förra gången jag var där så tappade jag rösten mer eller mindre. Så blir knappast bättre tt sitta och anstränga rösten i en timme utan uppehåll. Men samtidigt så är dom samtalen jätteviktiga för mig. Hjälp mig att bestämma!!!!

Känner mig så här just nu


Kommentarer
Twiggy♥

Kniven mot strupen är ett program som jag tycker om iallafall. Du kan ju alltid kika in det på tv3play.se och se om du gillar det:)kram

2011-05-18 11:12:14
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
A

Kom du iväg till Anna? Jag skulle nog valt att gå dit om jag bara orkat rent fysiskt, speciellt så här före sommaren, för sen lär det ju bli uppehåll rätt länge.

Typiskt att bli sjuk så där gång på gång. Det är som att man är extra öppen för nya infektioner när man varit sjuk. Jag håller också på fram och tillbaka och är lite halvsjuk.

Vad planerar du för sommaren, förresten?

Kram!

2011-05-18 22:47:31
URL: http://annmi.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0