Vill skriva bok

Drömmen om att skriva en bok lever sig kvar. Jag drömmer om det men tar liksom inte tag i det. Jag tvivlar nog mer och mer på mig själv om att jag verkligen kan skriva så bra så det skulle kunna bli en bok.
Igår var jag i förrådet och hämtade MASSA av grejer som jag skrivit. Är så glad för att jag skrivit så mycket som jag gjort under min uppväxt eftersom man knappast minns allting nu som vuxen. Tyvärr har jag radderat en del bloggar jag haft där jag skrivit en del, vilket är synd. Men det materialet jag har borde räcka till en bok.
I förrådet hittade jag ett gäng gamla dagböcker. Min första dagbok är från 1994 då jag var 14 år. Jag minns att jag hade önskat mig en dagbok i julklapp och fick en av mina föräldrar....MED EN HÄST PÅ! Jag har aldrig någonsin varit en hästtjej. Men det fixade jag snabbt genom att riva bort hästbilden och klistra dit något mycket snyggare...en bild på Markus Schenkenberg, Kevin Costner och någon skådis. Haha det var tider det =)
Hittade även en dagbok som jag köpte för mina alldeles egna pengar, jag var så stolt. En dagbok som doftar och den doftar massa fortfarande trots att den är från 1996.


Kommentarer
Helene

Visst är det kul med gamla dagböcker = ))

Klart du ska skriva en bok...

Ha en mysig måndag.

Kram Helene.

2011-06-20 11:06:37
URL: http://helenesdagbok.blogg.se/
Viktkamp

Du kommer nå ditt mål med att ge ut en bok, tro mig.. du klarar allt du tar dig för! Kram

2011-06-20 19:06:22
URL: http://viktkamp.webblogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0