Mitt liv - en svängdörr

Häromdagen köpte jag en nässköljare som förhoppningsvis skulle vara botemedlet mot min bihåleinflammation. I början var det väldigt skönt att använda den, även om det var något obehagligt. Skiten skulle ju upp i ena näsborren och ut i den andra. Ibland kändes det som att den åkte upp några varv i hjärnan innan det åkte ut. Och det som kom ut sen då!! Tänker inte ens beskriva det för det var så äckligt! Inte konstigt att det blir täpp kan jag säga. Det saltet som följde med nässköljaren tog slut igår så sen dess har jag fått göra egen saltlösning. Så svårt sen då, salt och lite vatten. Idag när jag skulle ha in det i näsan så gjorde det nåt så helvetiskt ont så av dom 60 milliliter som skulle in så fick jag bara in hälften. Det kändes som att något tog emot så att det liksom inte kunde åka runt och komma ut i andra näsborren. Av förklarliga skäl tog jag nässpray istället och då släppte värken i bihålorna. Undra om det inte gjorde så ont för att jag kanske fått i mig lite för mycket salt. Kommer få hjärnskador av allt saltet.
Har legat i sängen större delen av dagen men nyss tog jag mig en dusch, kände mig friskare av bara det =)

Tack gode gud för nässköljare och nässpray.Har legat och funderat lite när jag ändå låg i sängen. Tänkte lite på mitt lilla förflutna. Inte så att jag mådde dåligt av det utan tänkte mer på ett "förnuftigt" sätt. Mamma har aldrig velat ha mig men det gör inte så mycket, det är ömsesidigt.
Mitt liv har varit som en svängdörr - människor har bara passerat och jag har knappt hunnit lägga märke till det.
Har oroat mig lite för min och Annas kontakt. Har inte varit arg på henne. Det är så lätt att förstå henne när hon ger mig så mycket och förstår mig på bästa sätt. I början av våran kontakt så var jag ofta arg på henne men det var för att jag var van vid hur dom flesta andra alltid varit mot mig. Men nu vet jag att jag FÅR vara arg för Anna, jag FÅR känna mig sviken av henne och alla andra, jag FÅR sörja det som ingen annan tillåter mig att sörja. Jag får känna vad jag vill för henne, hon dömer mig inte.
Idag skrev jag bara till henne att jag känner att hon inte svarar på mina sms längre men att jag förstår att hon har mycket att göra. Hon tog det precis så bra som jag trodde att hon skulle göra. Ibland behöver man bara höra att det är andra faktorer än en själv som gör att människor kanske inte svarar. Hon svarade på det sms:et och nu är det problemet ur världen. GO MARIA!!! =)
Skulle egentligen ha gått till Anna idag eftersom jag går till henne på onsdagar men i och med att dom har stängt imorgon så stänger dom tidigare idag. Det kan jag sakna lite med Annas och min kontakt, att om det är så att hon får föhinder någon vecka när jag ska vara där eller om det är stängt just den dagen så tar vi ingen annan tid utan då hoppar vi över hela veckan. Så ibland kan det dröja 3 veckor innan vi ses igen. Men samtidigt vill inte jag "kräva" att vi ska ändra det för det finns säkert dom som mår sämre som behöver tiderna bättre än jag. Men det är lite synd när man är igång och bearbetar så bra så ska det bli långa uppehåll. Men jaja, både Anna och jag är unga så vi hinner dras med varandra i många år till =)

Kommentarer
camilla

ÅÅ fyyy så seegt med förkylningar jue :/ har du några planer för långhelgen?:DJo tack jag har det bara bra :D allt funkar så bra nu :D

Kramis

2011-06-01 19:36:46
URL: http://resanupp.devote.se
My

Känner igen det där med att det kan bli långa uppehåll mellan behandlingsbesöken. Skitjobbigt ju, men vad ska man göra? Svårt att säga man vill ha nå´n annan tid liksom. Kanske borde vi våga det nästa gång. Vad har vi att förlora....egentligen?Kram kram.

2011-06-01 19:58:33
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0