Man kan inte få allt

Igår var första dagen på ca 2 veckor som jag inte tog några smärtstillande tabletter mot bihåleinflammationen. Underbart! Har räknat ut att när jag mådde som sämst så tog jag 12 (TOLV!) tabletter om dagen mot bara bihåleinflammation. Helt sjukt! Jag tar 6 anitbiotikatabletter om dagen + att jag fick ta smärtstillande två gånger om dagen (=6 tabletter), sen äter jag annan medicin också. Har känt mig som ett vandrande apotek. Konstigt att jag inte varit tröttare än jag varit egentligen.
Antibiotikakuren fortsätter några dagar till.

Igår var jag lite FÖR optimistisk när jag valde att inte smörja in mig innan jag åkte till Cissi. Det var så mulet på morgonen så trodde inte det skulle bli så varmt och soligt som det bli. Tji där fick jag! Var ute hela dagen hos Cissi och fick en duktig bränna. När smärtan går över i munnen så bränner jag istället upp mig. Jaja, man kan inte få allt. Hoppas nu på några dagar med mindre sol och värme så min bränna får vila lite och lägga sig. Kan ju liksom inte sitta inne om dagarna.

Snart ska jag till Maria och mysa lite nykläckt bebis, en litten Eddie. I min vänskapskrets föds det ungar på löpande band, men det är bara såååååå mysigt. Tar med mig kameran så klart så blir lite bilder sen. Tog massa bilder igår hos Cissi också så kanske blir en liten bildbomb i bloggen när jag orkar.
Ska till Anna idag också. Två veckor sen sist så ska bli skönt.

Kommentarer
Helene

Fy va jobbigt...Du måste ju bli helt bra snart !!

Ha en fin dag.

Kram Helene.

2011-06-08 14:33:19
URL: http://helenesdagbok.blogg.se/
Issa

hejhej fett fin blogg vart har du gjort din header?? Vi behöver tips till våran blogg;)

2011-06-08 17:21:45
URL: http://babegirls.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0