Läkarbesök

Idag har jag haft så kopiöst ont i mina bihålor. Jag trodde ett tag att hela huvudet skulle explodera för det spände från käken och upp i huvudet. Var helt orkeslös också och har gått ner massor i vikt säkert. Ringde sjukvårdsupplysningen och fick komma en timme senare. Träffade en läkare vid namn Anna. Vad är det med "Annor" egentligen? Får man någon professionell som heter Anna eller Jenny/Jennie så är det garanterat bra personer. Det är i alla fall min erfarenhet, så jag tänker köra på dom namnet i fortsättningen med =)
Nåväl, hon var superbra i alla fall. Tog sig betydligt mer tid än läkaren i lördags. Anna kollade i halsen, kände i ansiktet, kollade i näsan, lyssnade på vad jag hade att säga och antecknade.
Enligt läkaren i lördags så ger dom inte längre antibiotika mot bihåleinflammation men Anna sa idag att jag verkligen uppfyllde kriterierna för att få just antibiotika. Hon skrev ut Kåvepenin. Ska ta 6 stycken om dagen (2 st 3 gånger om dan) Det lät mycket tycker jag men bara jag blir bra så gör jag vad som helst. Hon sa att jag nog kommer känna en förbättring till helgen i alla fall, kan knappt vänta!
Hon frågade hur mitt snor såg ut. Ja, hur beskriver man snor? Jag vet knappt hur det ser ut när jag inte är förkyld. Men har sett att det är grönt och slemmigt och det kan väl knappast vara normalt. Tack och lov hade hon samma uppfattning när hon kollade i näsan på mig.

Nu ser jag fram emot att bli människa igen!

Kommentarer
S

Krya på dig!

Kram!

2011-06-02 18:02:14
URL: http://ord2.blogspot.com
Helene

KRYA PÅ DIG !!

Har haft bihålsinflammation och det är INTE KUL = /

Kram Helene.

2011-06-03 16:09:35
URL: http://helenesdagbok.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0