Jobb

Imorse ringde dom om jobb igen. Dom ringer sällan samma dag utan oftast dagen innan. Men för mig gör det detsamma, jag är bara glad att dom ringer överhuvudtaget. Dom får gärna ringa samma dag om det behövs. dagens samtal gällde dock morgondagen.
Timvik passar mig mycket bättre än den anställningsform som jag hade tidigare. Kan låta konstigt. Jag fick mer pengar i månaden även att jag inte fick så bra betalt. Men hade dom inte anställt mig så hade dom inte anställt någon annan för jag gick på utvecklingsanställning. Därför visste jag inte om jag behövdes egentligen. Som timnvikarie så ersätter jag någon och är viktig på ett annat sätt. För mig är det mer betydelsefullt än pengar.
Det kan låta konstigt i andras öron att jag tackade NEJ till jobb för en tid sedan då jag blev bokad fast att dom inte behövde mig men varför skulle jag gå där och skrota om jag ändå inte behövdes? Då kunde jag lika gärna vara ledig i fall någon annan skulle behöva mig bättre. Nu var det ingen som ringde men det kan man ju inte veta innan.
Nu har det inte blivit så fasligt mycket jobb. Visserligen så stör det mig inte så mycket för jag har ändå varit sjuk men jag ska kanske i alla fall kontakta lite förskolor igen och visa mitt intresse. Dock ska påpekas att dom minskade jobbtillfällena INTE har med mig att göra, det har helt enkelt inte behövts. Jag är väldigt glad över att mig är den första dom ringer när dom väl behöver någon så jag är inte bitter.
Jag är glad över att förskolorna skriker efter vikarier och att dom vill satsa på att ta in vikarier istället för att jobba ihjäl sig. Med en gång när jag kom till förskolorna så tog dom emot mig som om jag hade jobbat där i 10 år. Dom pratade med mig, ställde frågor och visade intresse för MIG. Det var så himla lätt att komma in där, det var lätt att få kontakt med både barn och personal.
Jag skulle vilja komma in på så många förskolor som möjligt. Nu har det mest blivit en och samma. Men samtidigt är jag rädd för att jag ska säga att jag vill jobba på alla förskolor och sen när dom ringer så har jag aldrig tid. Den risken finns ju och då är det klart att dom slutar upp att ringa. Så det bästa är ju om dom har lite framförhållning, t.ex. om någon ska ha semester eller så. Fast nu drar väl alla sommarvikariat igång så då finns det nog inte så mycket utrymme för en timvikarie som mig, men en sommarvikarie kan ju också bli sjuk =)

Idag har jag känt mig så där barnsligt lycklig i hela kroppen. Nu ikväll har tankarna skenat iväg lite väl mycket så har gått lite neråt men jag försöker hålla dom i schack och sysselsätta mig med annat. Imorgon ska jag sysselsätta mig med ett träningspass på morgonen och sen ett jobbpass - ser fram emot båda.

Igår tog jag sista antibiotikan - sååååå skönt!!! Så idag var jag på gymmet och körde lite lätt en timme, enbart styrka. Hade kunnat vara på gymmet i flera timmar till, ville inte gå hem. Det var en sån befrielse att vara där. Imorgon blir det nog lite ben. Ska inte köra någon kondition än, kanske börjar lite lätt med det nästa vecka.

Hoppas ni har en bra kväll! Jag ska snart sova...

Kommentarer
carola

Hej gumman...Min psykolog har jag haft i någon månad bara min förra är barnledig.

Valde honom för att han inger trygghet och förtroende.

Nu vill jag inte gå mer, vill inte börja om från början med en ny...

Blev så ledsen

2011-06-13 21:45:00
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0