Hård betong

Jag har haft massa energi i flera dagar men igår kväll dalade det. Jag dök rakt ner i hård jävla betong. Jag försökte ändå dämpa fallet så jag skulle landa lite mjukare. Tror jag vet vad fallet beror på. Röda veckan är på ingång. Välkommen Fru Röd!
Efter lite käk blev det i alla fall lite bättre och jag åkte hem till pappa och mamma där även sis var. Mamma satt mest och beklagade sig och berättade hur elaka och orättvisa läkare är mot henne. Hon har en fet jävla knöl bak på huvudet. Jag har tjatat på henne asmycket att hon ska gå till läkaren och få bort den. Den är äcklig! Till sist gjorde hon det. Hon var på VC som i sin tur skickade remiss till sjukhuset. Hon fick ett brev från sjukhuset där det stod något i stil med "Det kommer eventuellt ske en operation med lokalbedövning samma dag" Den där meningen fick henne att bli helt jävla nojjig och hon sa att hon vill inte ha med lokalbedövning utan hon vill bli nedsövd. Hon mådde så satans dåligt av den där meningen. Jag försökte flera gånger säga att hon får nog välja själv om hon ska ha lokalbedövning eller bli nedsövd men ska hon bli nedsövd så kommer det inte ske samma dag. Hon började då "Nej, det står i brevet att det ska bli med lokalbedövning" Alltså, jag höll på att bli galen på människan så till sist sa jag "MEN MAMMA, DOM KOMMER INTE SPÄNNA FAST DIG I EN SÄNG OCH TVINGA PÅ DIG LOKALBEDÖVNING. DU KAN STÄLLA DIG UPP OCH GÅ DÄRIFRÅN OM DU INTE VILL HA LOKALBEDÖVNING" Förbannade nojjiga människa.
Ja och det där har hon inte kunnat släppa. Hon googlar på den där knölen och ältar och ältar och ältar. Igår sa hon att den där läkaren får inte skriva så i ett brev att det eventuellt blir op med lokalbedövning för den läkaren hade ju inte ens sett knölen och blablabla.
Hon såg det så medan jag kunde se läkaren framför mig sittandes med det där brevet och ska skriva. Det finns ju faktiskt knölar som man KAN operera bort med en gång med lokalbedövning och det finns dom patienter som GÄRNA vill göra det. Läkaren kunde omöjligt veta om det var en sån knöl som man kunde operera bort och hon kunde omöjligt veta om mamma tillhör den patientgruppen som gärna vill operera med lokalbedövning samma dag. Därför var hon tvungen att skriva EVENTUELLT!

Så fort en läkare eller annan yrkesmänniska inte gör som hon vill så är det dåliga människor enligt henne. Herregud, som ni märker så är det nog inte lätt att bli omtyckt av henne. Inte konstigt att hon aldrig velat ha mig, jag som var så värdelös och gjorde så mycket fel när jag var barn.  Nu får jag agera psykolog och mamma till henne, men jag försöker vifta bort det och inte låta det gå in för djupt i mig.
Pappa skjutsade hem mig igår och tack och lov så är inte han lika allvarlig utan han brukar alltid säga "Det ordnar sig, det är inga problem" och när han har varit hos läkare och dyl så får man oftast fråga honom hur det gick för han berättar det inte självmant. Varje gång säger han "Det gick bra, inga problem" Mamma säger att jag är så lik pappa i det för att jag heller aldrig oroar mig för saker. Det är väl bara en fasad jag har inför henne eftersom jag inte vill vara hennes morsa. Men sen har jag börjat slappna av mer och mer med tiden. Efter alla människor som har gjort mig illa så har man tvingats bli lite härdad så att säga. Sen är mamma mer fyrkantig än vad jag är och lever i sin lilla bubbla. Som Anna brukar säga när vi pratar om mamma "Det är något som är fel där" haha NÄHÄ!!???

Nu ska jag försöka tänka ut något käk idag? Några förslag??

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0