Vissa löften är svåra att hålla

Det jag lovade för några dagar sedan, att bli bättre på att besöka bloggar och kommentera, är svårare att hålla än vad jag trodde. Jag har haft rätt fullt upp här så inte haft tid att ens vara hemma och sköta mitt hem som jag borde. Jag har haft en superbra vecka men hoppas ändå på att nästa vecka blir något lugnare. Då ska jag ta tag i träning igen, har inte blivit någon träning den här veckan på grund av att jag fick ont i magen och sen har jag varit supertrött. Skulle helst vilja sova några dygn i sträck för att bli piggare, men antagligen skulle jag nog bli ännu tröttare av det. Förstår inte hur jag ska orka plugga i höst (om jag kommer in) när jag redan är så här trött. Hösten är inte direkt min favoritårstid heller. Jag tycker det är jättemysigt med höst på alla sätt och vis men jag blir så förbannat trött och deppig. Så man kan säga att det inte är min gladaste och piggaste årstid direkt.

Igår stod syrran och jag på loppis. Gick inte alls lika bra som förra gången. Den här gången gick det bättre för syrran som drog in ca 500 spänn mot mina 300. Nu blir det att försöka sälja av lite på Tradera istället. Behöver pengar!
Trodde jag skulle få lön imorgon för 4 (FYRA) arbetsdagar förra månaden men än så länge ser jag inga pengar i sikte. JÄVLA SEMESTRAR! dessutom så gick den chefen i pension nu vid midsommar så det är en annan som ska fixa skiten. Har lämnat in lönerapport men som det ser ut nu så får jag inga pengar imorgon i alla fall *suck* Inte vet jag vem/vart jag ska ringa heller eftersom förra chefen inte finns kvar längre. U N D E R B A R T!!!
Det blir inte direkt mycket för fyra dagar men många bäckar små och just nu behöver jag varenda krona jag kan få.

Idag ska jag förhoppninsgvis åka och köpa ett par hantlar av en jag känner. Får ta med min pappa då hantlarna väger 11kg x 2 Orkar nog inte ta det på cykeln =) Skitbilligt också, 100 spänn. Sen ska jag inte köpa mer onödigt den här månaden.

Nu ska jag surfa runt och besöka mina underbaraste nätvänner =)

Kommentarer
camilla

åå vad kul med loppis :D vad sålde du för grejer?Slappis söndag låter kalas, själv har jag nyss kommit hem från kisokarbetet vilket var riktigt soligt :Dkram på dig

2011-07-24 14:58:50
URL: http://resanupp.devote.se
Lillan

En fråga, behöver du verkligen de där hantlarna? Annars kanske du borde lägga pengarna på något annat. Chansen till att köpa hantlar kommer fler gången.Men du, då är det bara att ge dej ut och fota:D

2011-07-24 15:18:39
URL: http://patriciac.blogg.se/
Carola

inte behöver du känna press för det vännen.

Besök när du har tid och lust.Själv är jag i en svacka, vet varken ut eller in.

Stor kram

2011-07-24 17:09:53
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Sussi

Visst är det hemskt. Plötsligt förstår man de som lever såhär varje dag, i länder som vi knappt inte vet att de existerar och därför har svårt att ta in att människor lever i fruktansvärd rädsla varje dag. Men nu, när något sånt här har hänt i norden så förstår man plötsligt. Rädslan och paniken och sorgen. Jo, det är väl kanske bara en tidsfråga innan någon gör något liknande i Sverige, men som du säger - hjälper man andra länder så får man hjälp tillbaka när krisen drabbar oss.Men ändå, hur fan kan vuxna människor resonera så att det bästa är att ha ihjäl andra människor!? Det är så vridet alltihop...Många kramar!

2011-07-24 19:40:49
URL: http://rage-blackout.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0