Varning! Djupt inlägg

Två inlägg på en dag, helt otroligt!

Det är bäst att varna! Om det nu är någon som tycker att jag är "för öppen" så kan dom i alla fall inte klaga på att jag inte varnat dom.
Fick A-kassa häromdagen, typ nada! 6200:- Inte ens jag som är ensam blir speciellt fet på det. Dessutom så har jag mina skulder som visserligen är självförvållade. Men lika surt ändå. Betalade lite på skulderna idag. I och med att jag fick så lite så kunde jag bara betala det man minst kan betala. Trots det så har jag ingen aning om hur det ska kunna gå runt den här månaden. Har väl ca 4800:- kvar och lite över 4000:- dras till räkningar. WOOPA!!!!
Var hos pappa och mamma nu ikväll. Syrran hade skvallrat om att jag inte hade så mycket pengar den här månaden. När pappa skjutsade hem mig så drog han upp det med mig. Vet inte om han gjorde det av omtanke eller av nyfikenhet, oavsett vilket så betalar det inte mina räkningar.
Puckad som han är så sa han "Kan inte X hjälpa dig så du kan betala av skiten och inte sätta dig i den sitsen mer?", "Kan du inte få hjälp av soc?" Vaddå om X kan hjälpa mig? Hur skulle det vara om mina egna föräldrar kunde erbjuda någon hjälp istället för att förvänta sig att alla andra ska hjälpa till. X och jag är för fan inte ens släkt. Och sen soc då. Njae, tror inte dom vill betala mina självförvållade skulder. Jag tänker inte ens fråga, varken X eller soc.

Ärligt talat så kan jag förstå dom som väljer att avsluta livet på grund av skulder. Jag har nästan tänkt tanken själv. Eller den har visat sig men jag har puttat bort den igen. Jag vet inte om jag verkligen skulle kunna göra något, jag tror inte det, men tanken dyker upp ibland. Inte för att slippa ansvaret utan för att jag inte ser någon lösning på skiten.
Med mina skulder så kommer också tablettberoendet. Jag orkar inte vara i vaket tillstånd så vill helst av allt sova hela tiden för att slippa känna och tänka och vara i det. Hela dagarna går jag och längtar tills kvällen så jag kan ta en tablett och försvinna bort under några timmar. När jag vaknar mitt i natten så tar jag en till tablett för att somna om.
Just nu känns allting som en enda gröt.

Är det någon som har JOBB till mig så blir ingen gladare än jag.
Nu ska jag försöka sova!

Kommentarer
S

Usch vad pengar ställer till det! Jag fattar inte varför dina föräldrar inte kan ställa upp, vill de hellre se dig hos kronofogden då? Som jag har förstått det så har de pengar. Visst är det ditt eget fel om du har skaffat skulder, men alla gör misstag och alla behöver en hjälpande hand ibland. Jag hoppas du får mer jobb!Kram!

2011-07-25 09:13:37
URL: http://ord2.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0