Klart!

Efter ett önskemål om att lägga ut min teckning när den är klar så ska jag nu göra det. Eftersom jag är helt värdelös på ögon än så fick hon bära solbrillor tills jag lär mig rita ögon.Jag förstår verkligen inte hur man ritar ögon. Jag har kollat massa beskrivningar på nätet och massa videoklipp på youtube utan att lyckas få till det själv. Jaja det kommer nog med lite träning. Än så länge får dom bära solbrillor, eller sova haha
Nästa projekt blir att rita en hund, ett barn eller en tjej som gråter. Kan inte bestämma mig för vilket. Dom riktiga konstärerna har ju flera projekt på gå¨ng samtidigt så får påbörja varje projekt jag har i huvudet =)
Angående min bild här ovan så ser jag nu att munnen sitter lite snett, dessutom blev det rätt mörkt under näsan, men ah, orkade inte hålla på och sudda och dona mer, den är kladdig nog redan =)

Jag har tänkt på en sak. Om jag skulle komma in på utbildningen i höst så tänker jag byta blogg igen. Av den enkla anledningen att jag inte vill att mina kurskamrater och framtida kollegor ska hitta bloggen och läsa allt som står här =) I så fall kommer jag låsa den här bloggen så ingen kommer in i den men jag kommer inte skriva mer i den. Min nya blogg kommer nog mest handla om träning, kost, teckning och vardagen i stort. Kanske att jag kommer ha en låst blogg som jag kommer skriva i för får jag inte skriva om det som rör sig i mig så kommer jag explodera och det vore ju synd =)

Skulle behöva träna idag men jag är sååååååå trött. Sover asdåligt på nätterna. Får se om jag piggnar till under dagen. Gymmet stänger nu vid 13 och öppnar inte förrän 17 igen så jag har god tid på mig att vakna till liv =)
Ska försöka komma igång med lite träning hemma också. Fick låna ett par hantlar av min kompis mamma och sen ska jag köpa ett par 11-kilos hantlar av en annan. Ska försöka hämta dom i helgen om han har tid då. Ska bli såååå kul. Vet inte om jag orkar cykla med 22 kilo hantlar så kanske får be pappa komma med bilen haha.

Kommentarer
A

Och du ska föreställa nybörjare?! Hur bär du dig åt?? Håret är ju helt fantastiskt!! Har som sagt aldrig kunnat rita själv och det här med skuggor är rena djungeln för mig så jag är VÄLDIGT imponerad. Är du säker på att du är nybörjare:)

KRAM!

2011-07-19 21:22:44
URL: http://annmi.blogg.se/
carola

så duktig du är, vilket hår du har fått till..wow.Ja det var jättenyttigt med coachen, hon fick oss att tänka till.

Vi nyttjade balansbladet på nätet där skrev man in ALLA utgifter och inkomster och jösses när man kikade varje månad var pengarna gick.

Har fått ett helt annat tänk nu.Stor kramen

2011-07-20 10:52:33
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Sussi

Vad klagar du för, du är ju bra på att teckna! Håret är så jäkla fint!!Min systerdotter heter Fanny :) Ett sött namn på en lika söt unge.Många kramar.

2011-07-21 20:17:50
URL: http://rage-blackout.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0