Klagomuren

Innan det går helt utför för syster så tänker jag nu skriva ett mail till han som är chef över hennes boende. Dom gör inte stor nytta direkt.
I onsdags var en personal med syrran och åt på kebabmästaren, i torsdags var hon med en annan personal och åt på Sibylla, igår åt hon pizza HOS personalen. Idag skulle dom komma till henne kl. 14 för att hjälpa henne laga mat. Vad åt hon då? Jo fil och flingor. Det är fan ingen mat. Till råga på allt så väger hon mellan 95-100 kg. Kan dom inte tänka eller??? När hon var hos tandläkaren på undersökning sist så hade hon 8 (ÅTTA) hål!! Men ändå verkar inte dom fatta att hon antagligen inte sköter sina tänder. Hon borstar dom typ aldrig så hon har som ett tjockt gult lager på tänderna. Det är ju fan vanvård. Blir så trött på att dom inte gör det dom är till för. Dom lär/hjålper henne inte med matlagning, dom gör ingen handlings -och matlista, dom hjälper henne inte att handla och när dom ska städa så i princip bara dammsuger dom så ser det ut som en nedslagen atombomb eftersom dom inte plockar undan eller dammar eller någe sånt. Toaletten ska vi inte prata om, där är det asgrisigt och det är alldeles svart i toan,
Nu ska jag i alla fall mejla chefen och blir det ingen ändring så får jag väl vända mig till någon högre (vem nu det kan vara) I värsta fall får jag göra en anmälan. Vart gör man sånt? Socialstyrelsen??

Förlåt mina kära bloggvänner för att jag är helt värdelös på att besöka er och svara på kommentarer just nu. Lovar att jag ska försöka med en bättring. Ska försöka besöka er en gång om dagen =)

Nu hejjar jag fram Sverige till en bronsmedalj =)

Kommentarer
A

Låter ju helt hemskt!! Har ingen aning om var sånt anmäls, men ATT det borde anmälas är helt klart, för det är verkligen ingen hjälp det där. Hon skulle antagligen inte klara sig så mkt sämre om hon vore på egen hand. Låter lite som hemtjänst för äldre, där brukar det inte skötas särskilt bra heller.

Bra att hon har dig som bryr sig! (Hur måste det inte vara för dem som inte har anhöriga som hör av sig med synpunkter!!)

Kram!

2011-07-16 18:28:22
URL: http://annmi.blogg.se/
A

Nej, vi såg den med engelskt tal. Jag gillar inte dubbade filmer, vill ha originalet. Och den var verkligen kul - och gullig!

Du får jättegärna följa med mig och resa nån gång! Det är ju bara kul att slippa åka själv även om det går bra själv, men med sällskap är alltid roligare.

Kram!

2011-07-16 18:34:55
URL: http://annmi.blogg.se/
A

Ja, jag har heller aldrig åkt till värmen förut, så i år är det premiär för mig. Däremot så är jag inte överförtjust i just pooler. Jag älskar havet!!

Men nu vet jag inte hur jag ska stå ut till nästa sommar då jag får tillfälle att åka igen!!

Kramar!

2011-07-16 21:10:09
URL: http://annmi.blogg.se/
S

Högre upp skulle vara socialchefen i kommunen. Och därefter Socialstyrelsen, tror jag. Kolla deras hemsida. Det låter ju för gräsligt. Schysst av dig att engagera dig.Kram!

2011-07-16 21:15:43
URL: http://ord2.blogspot.com
camilla

Får man fråga vad det är med din syster?:/Åå men då får du äta lite choklad tycker jag?:)

ja jag är verkligen superglad över min och min systers relation <3<3 hon betyder typ allt för mig :):)

2011-07-17 19:45:53
URL: http://resanupp.devote.se
Lillan

Mm, vad kan det vara i verkliga mil, 14-15 kanske:S är så dålig på att uppskatta avstånd:P

2011-07-17 20:42:42
URL: http://patriciac.blogg.se/
Lillan

Min gissning var rätt okej för jag kollade upp det och jag var nästan på metern rätt:D haha

2011-07-17 21:04:21
URL: http://patriciac.blogg.se/
A

Och juli som ska föreställa sommarmånaden! Vad irriterad man blir! Jag börjar jobba redan den 10 augusti så blir det varmt då kommer jag antagligen bli galen! Tycker det är så nästan varje år, att den riktiga värmen kommer när jag börjar jobba.

Kramar!

2011-07-17 21:46:02
URL: http://annmi.blogg.se/
carola

vill du tömma dina tårkanaler är det en film att hyra.

Både jag och sanna bröt ihop:) vi grät så att vi tillslut började skratta.

Usch ont i hjärtat film.Stor kram och hoppas det ordnar sig med din syster

2011-07-17 21:48:45
URL: http:// mammacarola.blogg.se/
camilla

Jaha okey men jösses då sköter de ju inte alls sitt jobb. förstår att det måste vara irriterande och frustrerande!? jag menar de är ju till för att hjälpa henne med sådant. Har du skrivit ngt mail?Usch med magontet:/ känns det bättre nu?

MMm chokladkaka :D och nonstop e inte heller fel du:P åt du de inte igår har du ju det alltid idag hihi:PKramar

2011-07-18 06:53:00
URL: http://resanupp.devote.se
My

Det låter ju som ett fruktansvärt ställe. Vad är det för typ av boende hon bor på?Kram!

2011-07-18 19:42:26
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0