Me Myself & I

Har haft konstig magvärk i två dagar. Först trodde jag det var min tarmsjukdom men den brukar inte göra ont så högt upp som precis under mellangärdet. Sen trodde jag det var magsjuka men det kändes inte heller helt 100. Nu tror jag det är min galla som har hållit sig lugn i 2 år men som nu börjat spöka igen. Vet inte om det är det men jag misstänker det. Igår hade jag en svidande känsla under mellangärdet så jag låg mest i sängen och vissa stunder visste jag inte hur jag skulle ligga för det gjorde så ont. Lyckades somna och när jag vaknade så var värken borta. Dock kom den tillbaka lite senare. Tog tabletter igår mot gallsten och då blev det lite bättre. Idag har jag inte direkt haft någon smärta, har bara varit lite öm och har i princip inte ätit något. Hoppas det är ännu lite bättre imorgon.

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i min ekonomi. Räknade ut igår hur mycket min skuld låg på hos Klarna och det var ingen rolig siffra. När jag var hos pappa och mamma igår så berättade jag för dom om den skulden. Dom var mest nyfikna och ville veta vad skulden låg på, sen var dom inte så intresserade av att lyssna något mer och ingen direkt hjälpande hand sträckte dom ut. Det var mer ett "Jaha" och sen bytte dom samtalsämne. The same old shit!
Nu ska jag betala så mycket jag bara kan tills skiten är betald. Jag får leva på makaroner helt enkelt men jag har bara mig själv å skylla så jag får stå mitt kasst.

Har förresten påbörjat en teckning idag. Haha den ser rätt hemsk och spöklik ut men den är inte klar än =)
Kommentarer
camilla

Jäklar vad snyggt du målar :D du måste visa den när den är färdig :)

Hopaps de löser sig med ekonomin och magen också :)Tycker du gör helt rätt i att maila vad ska du skirva?Åå hoppas inte du tappar i vikt nu då och att maten går bättreTa hand om dig, kramar

2011-07-18 19:52:45
URL: http://resanupp.devote.se
camilla

det tror jag inte alls du gör, du är jätteduktig :D

Målar du av folk och så också? :DMen snälla nån fil e ju ingen riktig mat. hur tänker dom? hoppas verkligen att de löser sig, du får tala om för mig hur de gick sen.HAHA jag håller med, glass botar väldigt mycket:P

Vad ska du hitta på idag?:)

kram

2011-07-19 06:47:46
URL: http://resanupp.devote.se
carola

så var jag förra veckan, ont, sved i magen..sprang på toa hela tiden.

Nu är det bra igen.Har du läst min ekonomiblogg, hur vi fick hjälp att få ett bättre liv?

Supersnygg teckning, heja digkramisar

2011-07-19 07:45:14
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0