Hej hopp!

Idag kära solälskare är det varmt och jag skulle inte ha något emot att ligga på stranden och steka. Men ah, vet inte vad det är med mig i år, har inte varit på stranden en enda gången än och jag som i princip brukar bo där. Inte så kul att åka dit själv och sen så har jag inte riktigt någon ro att ligga där.

Igår var jag hos pappa och mamma. Jag har gått upp ganska mycket i vikt (väger 60 kilo) men när mina egna föräldrar skrattar, pekar på min mage och säger "Kolla Marias mage, är du gravid?", går dom inte lite väl långt då?? Men förtjänar väl inte bättre helt enkelt och jag börjar faktiskt få lite komplex för min bulliga mage. Är i valet och kvalet om jag ska gå ner i vikt så jag blir så där mager och nästan anorektisk som jag var förut eller om jag ska investera i lite nya jeans och byxor fast jag inte har råd. Pest eller kolera??
Har fått rensa bort massa jeans och byxor för att jag helt enkelt inte får upp dom över röven, vissa får jag inte ens upp över låren. Frågade mina föräldrar om inte dom kunde hjälpa mig och köpa mig ett par jeans. Dom bara fnyste åt mitt förslag så jagt antar att dom inte var så speciellt imponerade. Dom ser väl hellre att jag går naken. ÖVER MIN DÖDA KROPP säger jag bara.

Skulle egentligen till Jenny på soc imorgon. Jag behövde hjälp av dom en månad innan A-kassan kom igång. Men sen dess har jag inte behövt dom. Hon ringde igår och frågade hur jag mådde och ville träffa mig igen, fast den här gången för att typ avsluta kontakten eftersom jag inte behövt dom. Imorse fick jag ett mail av henne att vi ska ses på fredag istället. Passar alldeles utmärkt så imorgon åker jag iväg på kalas =)

Ska träna om en timme (om ingen hör av sig och vill ha akut barnvakt igen haha) Fick hoppas in som barnflicka igår åt en tvåmånaders Eddie. Naw så sött! Det var bra träning att gå med honom på armen i några timmar också =)

Kommentarer
Pia

Men fy så elaka de är! :( Du är ju jättefin och har du inte fått en hel del muskler också, av all träning.. Satsa på att hitta nya brallor!! Kram fina du!!!Sv: Ja, du har rätt.. beroende på vart personen utvisas.. Men jag har svårt att tro att Sverige dömer en människa "till döden" genom utvisning...

2011-07-27 18:55:32
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0