Antagningsbesked 1

Idag fick jag antagningsbesked 1 till högskola. Jag trodde att jag skulle hamna på reserv 115 eller nåt men till min stora glädje så hamnade jag bara på reserv 10 (socialpedagog) Till förskolelärare var jag reserv 5 men den kommer jag tacka nej till för vill inte det längre.
Reserv 10 känns väldigt hoppfullt, det KAN gå =)
Jag hoppas självklart på att komma in men skulle jag inte det så faller inte mitt liv för det. Då kommer jag bara fortsätta knega och söka igen nästa år och kanske passa på att göra lite högskoleprov om jag vågar =)
Jag är i alla fall jävligt glad över att jag BARA blev reserv 10 =)

Tack alla söta rara ni för de fina kommentarerna angående mina nybörjarteckningar. Det går över förväntan kan jag säga, trodde knappt jag skulle kunna rita något alls. Jag har en LÅNG väg kvar innan jag blir så bra som jag vill (om jag någonsin blir det) men det är kul och jag slukar alla tips och beskrivningar jag kommer åt. Nu ska jag bara köpa lite stompar och någon borste och skulle behöva några mer färgpennor, sen är materialsettet komplett...tror jag hehe

Här får ni lite hår och ett öga. Dom kan bli betydligt mycket mer bearbetade men än så länge är jag bara på tesningsnivå för att hitta ett sätt som passar mig =)
Kommentarer
S

Grattis till antagningsbeskedet!

Kram!

2011-07-14 12:54:42
URL: http://ord2.blogspot.com
carola

men vad duktig du är,var har du gömt dom talangerna?

blir smått avis.Ska fixa nytt fb konto så får du hjälpa mig:) kan itne sånt där jag...

kram kram

2011-07-14 19:37:29
URL: http://mammacarola.blogg.se/
A

Vad roligt!! Jag ska hålla tummarna för att du kommer in - och chansen verkar vara riktigt stor! Ibland när man är reserv så kan det vara så att man får börja några dagar/ngn vecka in på terminen, eftersom det först är då som de säkert vet vilka av dem som kommit in som tänkt sig att börja, så bli inte orolig om det tar lite tid innan du får veta.

Kram!

2011-07-14 20:07:26
URL: http://annmi.blogg.se/
Sussi

Tack tack tack <3 Dina ord är som en filt som mjukt omsluter mitt hjärta! Tack, det betyder mycket att människor låter mig veta att de tror på mig. Just nu känns psyk och depression och självskador väldigt avlägset. Det var längesen!!Det går bara framåt med dina teckningar vännen! Även om man inte har som ambition att bli nästa Picasso så kan man med lätthet hitta tillfredsställelse och ro i det man gör. I ditt liv är DU den bästa konstnären! Och i mina ögon är du också great. Glad för din skull att du hittat nåt som du brinner för! Keep up the good work!Många sommarkramar i regnet :P

2011-07-15 02:11:41
URL: http://rage-blackout.blogspot.com
My

Jättefint öga. Jag får lust att försöka mig på jag också tror jag :sHåller tummarna för att du kommer in på utbildningen.Kram!

2011-07-15 07:59:24
URL: http://tankarimy.blogspot.com
A

Förhoppningsvis så får du reda på om du kommer in eller ej före skolstart, men oftast är det folk som svarat ja som inte dyker upp på uppropet och då går platserna till reserverna.

Jo, jag ska till Kreta också sista veckan i juli. Fast den här gången blir det med en kompis:)

Kram!

2011-07-15 09:57:28
URL: http://annmi.blogg.se/
camilla

ÅÅ håller tummarna för att du ska komma in:D vilken skola e de du har sökt till?:D

kram

2011-07-15 16:00:36
URL: http://resanupp.devote.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0