Blogg

http://mariamalmgren.blogspot.com

Drömmar blir verklighet

Precis som jag trodde så har jag en duktig träningsvärk idag, men mest i vader och skulderblad. Och typ i armhålorna haha, har man muskler där också??
I natt drömde jag att jag rensade ut massa skit ur en garderob och att jag bland annat hittade massa skolböcker från lågstadiet. Min första tanke när jag vaknade imorse, innan jag kom på vad jag drömde, var att det  är dags för next step i mitt liv. Min blogg ska numera handla om mina stora intressen; träning, teckning, lite kost och lite så. Återkommer antagligen med en ny bloggadress då jag kommer låsa denna. Antagligen kommer jag fortsätta skriva i denna om lite mer djupare saker för annars kommer det bubbla över i mig =)
Jag ser fram emot nästa steg =)

En underbar dag

Dagen idag hade kunnat vara sämre. Ett bra möte och samtal med J blev startskottet för denna dag. Vid kl. 16 var det dags för Easyline med Therese. SÅÅÅÅÅÅ GRYMT! Jag tror aldrig jag har svettats så mycket som jag gjorde då. Trodde jag skulle svimma ett tag. Jag lärde mig ett och annat; att jag behöver träna balans och kordination, fast det visste jag redan.
Det blir nog fler såna pass för min del. Är bra sugen på Bodypump också men jag fegar liksom ur. Jag har tränat i några år men dagens träningspass kommer säkerligen ge mig en duktig träningsvärk. Jag använde säkert en och annan muskel som jag inte visste att jag hade, nya upptäckter varje dag.

Allting har bara varit så underbart bra idag. J sa att jag får låna böcker av henne till socialpedagogutbildningen om jag behöver. Det kommer jag spara flera tusenlappar på och en sten släppte från mitt hjärta. Dessutom sa hon att om man, som jag, har svårt att hålla i pengar så finns det hjälp där man kan få vilket jag inte heller visste. En dörr har öppnats.
tycker för övrigt att det är helt underbart med människor som respekterar mig och som ser mig som den människa jag är idag. Som inte bara ser det "sjuka" som har varit och som ser det goda i mig och inte dömer mig så jävla hårt som många gör.
Ärligt talat så vet jag inte vad jag har gjort för att förtjäna att bli så hårt dömd men om jag visste vad jag skulle ändra på för att folk skulle ändra uppfattning om mig så hade jag gärna gjort det.
Sen tror jag att det är mycket gamalt som ligger. Jag kanske inte är så hårt dömd som jag tror men jag vet i alla fall att jag har varit det förut och jag vet en och annan som dömer mig idag. Men man kan helt enkelt inte vara älskad av alla och jag har lärt mig att uppskatta vänskap och människor som vill hjälpa mig och att ta vara på dom som tycker om mig. Någonstans vet jag att jag är bra, jag vill känna det. Jag kan bara inte vara så värdelös som folk har fått mig att tro. Ingen kan vara det. Jag är en bra person och jag vet att många tycker om mig och respekterar mig, även att dom som borde göra det inte gör det. Ibland gör det förbannat ont att tänka att blod inte är tjockare än vatten och jag kan inte låta bli att avundas dom som har bättre förutsättningar än jag. Men samtidigt kan jag inte vara bitter för det jag inte har fått utan jag ska glädjas åt det jag har. Så enormt kloka ord men så svårt i praktiken.
Som Anna brukar säga "Du har rätt att sörja!" och en gångs krev hon i ett sms till mig "Vem som helst hade reagerat på det, om man inte är en robot"
Det känns skönt att få sörja, känna och tänka någonstans utan att, återigen, bli dömd. Ibland känns det som att jag har fått ett livsstidsstraff men ibland försöker jag se möjligheterna. Min bakgrund gör mig till den jag är idag och jag HAR bra sidor, jag HAR en empatiförmåga, jag ÄR en problemlösare, jag KAN tillföra människor något som har haft det som jag, jag HAR lätt för att se barns behov o.s.v Detta är något jag är stolt över och jag hoppas att dom sidorna hos mig ska stanna kvar och utvecklas ännu mer.

Oj, det var egentligen inte meningen att det skulle bli ett sånt djupt inlägg men helt plötsligt började det bara bubbla i mitt huvud =)
Nu ikväll var jag med Lonni och Moa till Donkan. Jag följde sen med dom hem och fick söva Moa. Så himla gosigt. Jag älskar verkligen dom stunderna jag får med henne. Nu när hon är lite större (snart 16 månader) så tillåter hon inte riktigt att jag myser med henne i "vaket tillstånd" Hon blir bara arg och börjar skrika åt mig då¨haha När jag söver henne däremot så har jag henne liggandes i min famn och vaggar henne. Sakta men säkert ser jag hennes blå ögon sluta sig och hon faller in i djup sömn. Då tar jag tillfället i akt och pussar och klappar henne så mycket jag bara kan innan jag lägger ner henne i sin säng och viskar "Mimmi älskar dig" Sen smyger jag ut där ifrån och jag är alldeles varm inombords.

Nu ska jag ta mig något att äta och sen lägga mig i sängen och läsa. Har nyss påbörjat en ny bok. Har inte kommit så långt men den verkar vara grymt bra. den tjockaste bok jag har köpt/läst (över 600 sidor. R E K O R D) Skulle egentligen få låna en bok av J men hennes kille hade visst börjat läsa den nu så jag får vänta med den. Den kommer nog ändå ta ett tag för mig arr plöja igenom 600 sidor =)

TJING!

Finfint möte

Bloggar från mobilen. Får se hur det går. Ber om ursäkt för eventuella stavfel. Jag älskar bra och fina möten med människor. Varje sånt möte lägger sig som ett frö i mig och växer till något fint jag kan bära med mig hela livet. Idag fick jag uppleva ännu ett sånt möte som jag kan lägga i min inre skattkista. Var på Försörjningsstöd. Hon är socialpedagog, det som jag förhoppningsvis ska börja läsa till i höst. Hon hade tydligen jobbat heltid under tiden hon pluggade. Nu har säkert hon betydligt mycket bättre läshuvud än jag och är mer disciplinerad. Men jag är glad om jag kan jobba 10 % :). Fast hon har nog rätt; jag är starkare och bättre än vad somliga tror :) Det kändes som att hon visste mer om mig än vad jag berättat vilket känns både scary och bra på samma gång. Men annars pratade vi mest träning och utbildning. Nu ska jag hem till pappa och mamma och äta. Vill helst inte men vet inte vad jag ska äta så då åker jag dit :). Sen blir det Easyline med fina Therese :)

Tårtkalas

Ska snart dra i väg på lite tårtkalas till bästaste Mariah. Förhoppningsvis blir det mys med en 3-månaders bebis också, och kanske en 7-årig bebis. Fast 7-åringen vill inte mysa så mycket. undrar varför =)
Brorsan och hans tjej kom till stan igår också. 2 gånger på en månad, helt otroligt. Mer än vad han brukar komma på ett helt år. Får se om jag hinner med att besöka dom innan dom åker hem.
Ska försöka hinna besöka lite bloggar nu innan Mariah hör av sig och säger att jag kan komma. Får se hur långt jag hinner. Bjuder på den här så länge som jag ritade lite snabbt igår.


Hej hopp!

Idag kära solälskare är det varmt och jag skulle inte ha något emot att ligga på stranden och steka. Men ah, vet inte vad det är med mig i år, har inte varit på stranden en enda gången än och jag som i princip brukar bo där. Inte så kul att åka dit själv och sen så har jag inte riktigt någon ro att ligga där.

Igår var jag hos pappa och mamma. Jag har gått upp ganska mycket i vikt (väger 60 kilo) men när mina egna föräldrar skrattar, pekar på min mage och säger "Kolla Marias mage, är du gravid?", går dom inte lite väl långt då?? Men förtjänar väl inte bättre helt enkelt och jag börjar faktiskt få lite komplex för min bulliga mage. Är i valet och kvalet om jag ska gå ner i vikt så jag blir så där mager och nästan anorektisk som jag var förut eller om jag ska investera i lite nya jeans och byxor fast jag inte har råd. Pest eller kolera??
Har fått rensa bort massa jeans och byxor för att jag helt enkelt inte får upp dom över röven, vissa får jag inte ens upp över låren. Frågade mina föräldrar om inte dom kunde hjälpa mig och köpa mig ett par jeans. Dom bara fnyste åt mitt förslag så jagt antar att dom inte var så speciellt imponerade. Dom ser väl hellre att jag går naken. ÖVER MIN DÖDA KROPP säger jag bara.

Skulle egentligen till Jenny på soc imorgon. Jag behövde hjälp av dom en månad innan A-kassan kom igång. Men sen dess har jag inte behövt dom. Hon ringde igår och frågade hur jag mådde och ville träffa mig igen, fast den här gången för att typ avsluta kontakten eftersom jag inte behövt dom. Imorse fick jag ett mail av henne att vi ska ses på fredag istället. Passar alldeles utmärkt så imorgon åker jag iväg på kalas =)

Ska träna om en timme (om ingen hör av sig och vill ha akut barnvakt igen haha) Fick hoppas in som barnflicka igår åt en tvåmånaders Eddie. Naw så sött! Det var bra träning att gå med honom på armen i några timmar också =)

Work in progress


LÖN LÖN LÖÖÖÖÖÖÖN!

I helgen betalade jag av lite på mina skulder. 50:- WOOOPA! Men mer hade jag inte råd med. Kontot var på typ NOLL. Idag fick jag besked om att jag får lön imorgon. TJOHO!!! Får bara för fyra dagar men blev ändå 2500:- Nu ska jag försöka klara mig hela månaden, plus lägga undan så mycket jag kan så jag kan betala av så mycket som möjligt nästa månad. Hoppas jag klarar det men jag SKA göra det, finns inget alternativ. Nu måste jag bara lägga upp en plan så jag klarar mig hela månaden och kan betala på skulden nästa månad. Anna kommer tillbaka nästa vecka så hon får hjälpa mig.
Stör mig fortfarande på det pappa sa igår.....
Skulle ha tränat nu ikväll men blir att träna hemma istället.

Sssssccccchhhhhh


Varning! Djupt inlägg

Två inlägg på en dag, helt otroligt!

Det är bäst att varna! Om det nu är någon som tycker att jag är "för öppen" så kan dom i alla fall inte klaga på att jag inte varnat dom.
Fick A-kassa häromdagen, typ nada! 6200:- Inte ens jag som är ensam blir speciellt fet på det. Dessutom så har jag mina skulder som visserligen är självförvållade. Men lika surt ändå. Betalade lite på skulderna idag. I och med att jag fick så lite så kunde jag bara betala det man minst kan betala. Trots det så har jag ingen aning om hur det ska kunna gå runt den här månaden. Har väl ca 4800:- kvar och lite över 4000:- dras till räkningar. WOOPA!!!!
Var hos pappa och mamma nu ikväll. Syrran hade skvallrat om att jag inte hade så mycket pengar den här månaden. När pappa skjutsade hem mig så drog han upp det med mig. Vet inte om han gjorde det av omtanke eller av nyfikenhet, oavsett vilket så betalar det inte mina räkningar.
Puckad som han är så sa han "Kan inte X hjälpa dig så du kan betala av skiten och inte sätta dig i den sitsen mer?", "Kan du inte få hjälp av soc?" Vaddå om X kan hjälpa mig? Hur skulle det vara om mina egna föräldrar kunde erbjuda någon hjälp istället för att förvänta sig att alla andra ska hjälpa till. X och jag är för fan inte ens släkt. Och sen soc då. Njae, tror inte dom vill betala mina självförvållade skulder. Jag tänker inte ens fråga, varken X eller soc.

Ärligt talat så kan jag förstå dom som väljer att avsluta livet på grund av skulder. Jag har nästan tänkt tanken själv. Eller den har visat sig men jag har puttat bort den igen. Jag vet inte om jag verkligen skulle kunna göra något, jag tror inte det, men tanken dyker upp ibland. Inte för att slippa ansvaret utan för att jag inte ser någon lösning på skiten.
Med mina skulder så kommer också tablettberoendet. Jag orkar inte vara i vaket tillstånd så vill helst av allt sova hela tiden för att slippa känna och tänka och vara i det. Hela dagarna går jag och längtar tills kvällen så jag kan ta en tablett och försvinna bort under några timmar. När jag vaknar mitt i natten så tar jag en till tablett för att somna om.
Just nu känns allting som en enda gröt.

Är det någon som har JOBB till mig så blir ingen gladare än jag.
Nu ska jag försöka sova!

Vissa löften är svåra att hålla

Det jag lovade för några dagar sedan, att bli bättre på att besöka bloggar och kommentera, är svårare att hålla än vad jag trodde. Jag har haft rätt fullt upp här så inte haft tid att ens vara hemma och sköta mitt hem som jag borde. Jag har haft en superbra vecka men hoppas ändå på att nästa vecka blir något lugnare. Då ska jag ta tag i träning igen, har inte blivit någon träning den här veckan på grund av att jag fick ont i magen och sen har jag varit supertrött. Skulle helst vilja sova några dygn i sträck för att bli piggare, men antagligen skulle jag nog bli ännu tröttare av det. Förstår inte hur jag ska orka plugga i höst (om jag kommer in) när jag redan är så här trött. Hösten är inte direkt min favoritårstid heller. Jag tycker det är jättemysigt med höst på alla sätt och vis men jag blir så förbannat trött och deppig. Så man kan säga att det inte är min gladaste och piggaste årstid direkt.

Igår stod syrran och jag på loppis. Gick inte alls lika bra som förra gången. Den här gången gick det bättre för syrran som drog in ca 500 spänn mot mina 300. Nu blir det att försöka sälja av lite på Tradera istället. Behöver pengar!
Trodde jag skulle få lön imorgon för 4 (FYRA) arbetsdagar förra månaden men än så länge ser jag inga pengar i sikte. JÄVLA SEMESTRAR! dessutom så gick den chefen i pension nu vid midsommar så det är en annan som ska fixa skiten. Har lämnat in lönerapport men som det ser ut nu så får jag inga pengar imorgon i alla fall *suck* Inte vet jag vem/vart jag ska ringa heller eftersom förra chefen inte finns kvar längre. U N D E R B A R T!!!
Det blir inte direkt mycket för fyra dagar men många bäckar små och just nu behöver jag varenda krona jag kan få.

Idag ska jag förhoppninsgvis åka och köpa ett par hantlar av en jag känner. Får ta med min pappa då hantlarna väger 11kg x 2 Orkar nog inte ta det på cykeln =) Skitbilligt också, 100 spänn. Sen ska jag inte köpa mer onödigt den här månaden.

Nu ska jag surfa runt och besöka mina underbaraste nätvänner =)

Klart!

Efter ett önskemål om att lägga ut min teckning när den är klar så ska jag nu göra det. Eftersom jag är helt värdelös på ögon än så fick hon bära solbrillor tills jag lär mig rita ögon.Jag förstår verkligen inte hur man ritar ögon. Jag har kollat massa beskrivningar på nätet och massa videoklipp på youtube utan att lyckas få till det själv. Jaja det kommer nog med lite träning. Än så länge får dom bära solbrillor, eller sova haha
Nästa projekt blir att rita en hund, ett barn eller en tjej som gråter. Kan inte bestämma mig för vilket. Dom riktiga konstärerna har ju flera projekt på gå¨ng samtidigt så får påbörja varje projekt jag har i huvudet =)
Angående min bild här ovan så ser jag nu att munnen sitter lite snett, dessutom blev det rätt mörkt under näsan, men ah, orkade inte hålla på och sudda och dona mer, den är kladdig nog redan =)

Jag har tänkt på en sak. Om jag skulle komma in på utbildningen i höst så tänker jag byta blogg igen. Av den enkla anledningen att jag inte vill att mina kurskamrater och framtida kollegor ska hitta bloggen och läsa allt som står här =) I så fall kommer jag låsa den här bloggen så ingen kommer in i den men jag kommer inte skriva mer i den. Min nya blogg kommer nog mest handla om träning, kost, teckning och vardagen i stort. Kanske att jag kommer ha en låst blogg som jag kommer skriva i för får jag inte skriva om det som rör sig i mig så kommer jag explodera och det vore ju synd =)

Skulle behöva träna idag men jag är sååååååå trött. Sover asdåligt på nätterna. Får se om jag piggnar till under dagen. Gymmet stänger nu vid 13 och öppnar inte förrän 17 igen så jag har god tid på mig att vakna till liv =)
Ska försöka komma igång med lite träning hemma också. Fick låna ett par hantlar av min kompis mamma och sen ska jag köpa ett par 11-kilos hantlar av en annan. Ska försöka hämta dom i helgen om han har tid då. Ska bli såååå kul. Vet inte om jag orkar cykla med 22 kilo hantlar så kanske får be pappa komma med bilen haha.

Me Myself & I

Har haft konstig magvärk i två dagar. Först trodde jag det var min tarmsjukdom men den brukar inte göra ont så högt upp som precis under mellangärdet. Sen trodde jag det var magsjuka men det kändes inte heller helt 100. Nu tror jag det är min galla som har hållit sig lugn i 2 år men som nu börjat spöka igen. Vet inte om det är det men jag misstänker det. Igår hade jag en svidande känsla under mellangärdet så jag låg mest i sängen och vissa stunder visste jag inte hur jag skulle ligga för det gjorde så ont. Lyckades somna och när jag vaknade så var värken borta. Dock kom den tillbaka lite senare. Tog tabletter igår mot gallsten och då blev det lite bättre. Idag har jag inte direkt haft någon smärta, har bara varit lite öm och har i princip inte ätit något. Hoppas det är ännu lite bättre imorgon.

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i min ekonomi. Räknade ut igår hur mycket min skuld låg på hos Klarna och det var ingen rolig siffra. När jag var hos pappa och mamma igår så berättade jag för dom om den skulden. Dom var mest nyfikna och ville veta vad skulden låg på, sen var dom inte så intresserade av att lyssna något mer och ingen direkt hjälpande hand sträckte dom ut. Det var mer ett "Jaha" och sen bytte dom samtalsämne. The same old shit!
Nu ska jag betala så mycket jag bara kan tills skiten är betald. Jag får leva på makaroner helt enkelt men jag har bara mig själv å skylla så jag får stå mitt kasst.

Har förresten påbörjat en teckning idag. Haha den ser rätt hemsk och spöklik ut men den är inte klar än =)
Klagomuren

Innan det går helt utför för syster så tänker jag nu skriva ett mail till han som är chef över hennes boende. Dom gör inte stor nytta direkt.
I onsdags var en personal med syrran och åt på kebabmästaren, i torsdags var hon med en annan personal och åt på Sibylla, igår åt hon pizza HOS personalen. Idag skulle dom komma till henne kl. 14 för att hjälpa henne laga mat. Vad åt hon då? Jo fil och flingor. Det är fan ingen mat. Till råga på allt så väger hon mellan 95-100 kg. Kan dom inte tänka eller??? När hon var hos tandläkaren på undersökning sist så hade hon 8 (ÅTTA) hål!! Men ändå verkar inte dom fatta att hon antagligen inte sköter sina tänder. Hon borstar dom typ aldrig så hon har som ett tjockt gult lager på tänderna. Det är ju fan vanvård. Blir så trött på att dom inte gör det dom är till för. Dom lär/hjålper henne inte med matlagning, dom gör ingen handlings -och matlista, dom hjälper henne inte att handla och när dom ska städa så i princip bara dammsuger dom så ser det ut som en nedslagen atombomb eftersom dom inte plockar undan eller dammar eller någe sånt. Toaletten ska vi inte prata om, där är det asgrisigt och det är alldeles svart i toan,
Nu ska jag i alla fall mejla chefen och blir det ingen ändring så får jag väl vända mig till någon högre (vem nu det kan vara) I värsta fall får jag göra en anmälan. Vart gör man sånt? Socialstyrelsen??

Förlåt mina kära bloggvänner för att jag är helt värdelös på att besöka er och svara på kommentarer just nu. Lovar att jag ska försöka med en bättring. Ska försöka besöka er en gång om dagen =)

Nu hejjar jag fram Sverige till en bronsmedalj =)

Antagningsbesked 1

Idag fick jag antagningsbesked 1 till högskola. Jag trodde att jag skulle hamna på reserv 115 eller nåt men till min stora glädje så hamnade jag bara på reserv 10 (socialpedagog) Till förskolelärare var jag reserv 5 men den kommer jag tacka nej till för vill inte det längre.
Reserv 10 känns väldigt hoppfullt, det KAN gå =)
Jag hoppas självklart på att komma in men skulle jag inte det så faller inte mitt liv för det. Då kommer jag bara fortsätta knega och söka igen nästa år och kanske passa på att göra lite högskoleprov om jag vågar =)
Jag är i alla fall jävligt glad över att jag BARA blev reserv 10 =)

Tack alla söta rara ni för de fina kommentarerna angående mina nybörjarteckningar. Det går över förväntan kan jag säga, trodde knappt jag skulle kunna rita något alls. Jag har en LÅNG väg kvar innan jag blir så bra som jag vill (om jag någonsin blir det) men det är kul och jag slukar alla tips och beskrivningar jag kommer åt. Nu ska jag bara köpa lite stompar och någon borste och skulle behöva några mer färgpennor, sen är materialsettet komplett...tror jag hehe

Här får ni lite hår och ett öga. Dom kan bli betydligt mycket mer bearbetade men än så länge är jag bara på tesningsnivå för att hitta ett sätt som passar mig =)
Några näsor senare så börjar det arta sig

Idag har jag haft lektion 1: Näsor i Marias "lära-teckna-skola". Provade först en variant men den såg väldigt konstig ut, provade sen en annan och då blev det bättre. Näsor kommer bli A piece of cake =)
Så här blev resultatet:Vad tycks?? =)

Hann även med att testa göra hår och munnar men det blir inte a piece of cake. Apsvårt var det, men jaja bara att öva öva och öva.
faktiskt så kan jag sitta och titta på den där näsan hur mycket som helst för jag blev så himla nöjd haha
Jaja får slita mig från datorn och näsan nu för ska fixa käk.

C YA!

Ett videoinlägg innan sängdags


Jag är fast!!!

Jag kan inte sluta kolla runt på teckningar på nå nätet och också på hur man lär sig teckna. Det är helt galet vad folk är duktiga! Jag hoppas på att kunna bli så bra också en dag men det kommer antagligen bara förbli en dröm. Men drömmar måste man ha, annars är livet inte mycket värt. Tänk ett liv utan mål, ambitioner och drömmar. den dagen jag slutar drömma kan jag lika gärna sluta leva.
Jag blir så sugen på att teckna när jag ser alla fina bilder. Ska ta och lära mig en bit i taget, först blir nog en näsa haha, det ser ut att vara det lättaste. Jag hittade en sida förut där dom visade hur man ritar näsor. Måste säga att det mer såg ut som en snopp i början och hur många har inte ritat såna som barn? haha. Men sen gick tecknaren från snopp till en underbar näsa. Tänk att kunna förvandla den nedre delen till något som sitter i ansiktet, rätt fashinerande egentligen.
Nu kom jag i från ämnet lite känner jag.

Kolla in dessa helt underbara verk. En dag ska jag bli så duktig....kanske....eller kanske inte =)

(Klicka på bilderna och ni kommer direkt till tecknarens hemsida/blogg)
Nu ska jag dra till gymmet innan jag gör ett försök med papper och penna. Papper och penna måste vara ett av världens bästa uppfinningar =)
Ha det gött så länge. Ciao!


Videoinlägg


Teckningstankar

Jag är verkligen inne på att börja teckna massor!!  Just nu vill jag teckna hela tiden och efter att ha kollat runt lite på nätet så har jag nu knåpat ihop en liten "önskelista" som jag kommer få inhandla själv =)Detta är vad den innehåller:

1. Blyertspennor av märket Faber Castell: Olika tjocklekar
2. Papper: Olika storlekar men A3 blir prio 1
3. Stompf: Olika storlekar. Används för att skugga
4. Tuschpennor av märket Identi pen
5. Knådgummi:
Används när man råkat skugga lite för mycket
6. Sudd av märket Faber Castell
7. Rougeborste:
Använda för att sopa bort suddrester på papperet.

Det blir att köpa in det vid något tillfälle. Kollar massor på nätet nu för att lära mig och få lite inspiration.

Nu ska jag äta. Är så hungrig så jag har ont i magen. Ovanligt? Eh, NJAE! =)

Som det brukar ibland

Idag känner jag mig så där genomvärdelös som jag brukar ibland. Men hey, jag vet att det går över och att det BARA är en känsla. Undra om det är någon som är terapiskadad här. En (eller två) liten huvudvärkstablett på detta skulle nog göra susen.
Är frukstansvärt trött och seg också men en träff med en kompis och hennes dotter blir min räddning =) Vet att det alltid blir bättre om jag kommer ut, annars blir jag lätt isolerad och får inte en skit vettigt gjort.

Min kropp har inte kunnat bestämma sig för om den ska vara frisk eller sjuk igen. Har haft varannan-dag-täppa. Igår kände jag av det igen och tänkte att kan den inte bestämma sig snart så kommer JAG bestämma och då blir det inte nådigt =) Idag vaknade jag ännu mer täppt och nu har jag skallebank. Blir GALEN. Var ju för 17 bara ca 3 veckor sedan jag slutade med antibiotikan. Nu kan jag i alla fall inte skylla på jobbet heller för har inte jobbat. Nåt knas är det med mitt immunförsvar.
Orkar inte laga mat idag heller så får se vad jag hittar på.

Tack för alla söta kommentarer, ni betyder massor för mig!! <3

Bloggtorka

För er som inte lagt märke till det så har det blivit en liten bloggpaus här =) Den var inte planerad. Har bara inte haft någon vidare blogglust. Men jag mår bra, livet rullar på och jag har allt under kontroll....nästan =)
Får se när jag kommer tillbaka och har något "vettigt" att skriva igen.
Må så gott så länge!