Från himmel till helvete

Jag har älskat att jobba som timvikarie. Jag har älskat att åka till jobbet varje dag. Men nu har allt ändrats, till ett rent helvete.
En viss personal utsätter barnen för misshandel i princip. När dom inte lyssnar och hon blir arg på dom så tar hon tag i deras armar och sliter och slänger med dom. Barnen är rädda för henne. Dom kan busa och leka med mig men så fort denna personal kommer in i rummet så totalt tystnar dom. Vill dom fråga något så ber dom mig fråga för dom vågar inte själva. Det är så jävla hemskt. Jag är lyckligt lottad och tacksam över att jag kan säga nej tack till att komma dit. Men dessa stackars barn tvingas vara där varje dag i flera år.
Allt "dåligt" som händer är mitt fel. Under mitt pass idag så hann jag med att få skit för att barnen lurade mig (klart dom försöker köra med en som är ny där, det gör alla barn), för att barnen sprang ut fast dom inte fick och för att jag valde att ta på barnen kläderna på golvet istället för en liten trappa som dom har. När jag också tvättade barnen för långsamt så kom en personal och tog över och jag fick gå och göra annat.
Dom får mig att känna mig som en jävla sopa och som att jag gör ett dåligt jobb, dom får mig att tvivla på att jag någonsin kommer klara av jobbet som socialpedagog. Idag har jag smågråtit hela eftermiddagen.
Jag vill helst av allt inte gå tillbaka dit men samtidigt vill jag vara kvar för att barnen ska ha någon jävla trygghet där.
När barnen leker så tar dom fram en stol jag ska sitta på och titta på medans dom leker. Jag får inte leka med dom, inte busa med dom och knappt ens prata med dom.

Just nu känner jag för att ta en överdos, det lockar verkligen!! Bara ta lite piller och sen sova i en dag eller två. Det skulle vara så underbart! Jag vet inte annars hur jag ska hantera allting. Dock har jag bara tagit EN tablett ikväll. Imorgon kommer jag vakna upp till en ny dag, ny ångest, nya tårar och nya misslyckanden.
Imorgon ska jag i alla fall till Anna, det kanske blir min räddning.

Mår inte alls bra just nu och orkar inte riktigt svara på kommentarer. Orkar knappt skriva det här ens. Men nu ska jag försöka sova.
Godnatt!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0